Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

CS Luna Brașov - 3 medalii de aur, 4 de argint și 2 de bronz, la naționalele de înot în bazin de 50 m

Publicat: miercuri, 16 Iunie 2021 , ora 12.55

CS Luna Brașov a venit cu 3 medalii de aur, 4 de argint și 2 de bronz de la naționalele de înot feminine în bazin de 50 m, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern la bazinul “Tolea Grintescu” Dinamo din București.


Sara Flavia Strîmb a dominat probele de spate la junioare și a obținut titlul de Campioană Națională la probele de 50m, 100m și 200m spate - categoria junioare, titlul de Vicecampioană Națională la tineret și senioare în probele 100m și 200m spate si locul III la proba 50m spate la categoriile tineret și senioare.


De remarcat însă, că sportiva Strîmb Sara Flavia legitimată la CS Luna a obținut și a treia performanță la categoria junioare prin proba de 100m spate și a acumulat 674 puncte FINA.


Alexandra Maria Corbu a disputat trei finale.


Sunt foarte mândru de succesul Flaviei și de rezultatele bune ale fetelor. Clubul creste prin evoluția și prin rezultatele lor! Acum nu ne culcam pe o ureche și vom continua pregătirea. Vom investi mai mult timp și energie pentru ca fetele să își atingă potențialul, pe care stiu că îl au. Am încredere că suntem și vom fi în continuare o echipa puternică și vom lupta pentru a ne atinge obiectivele”, a spus George Munteanu, antrenorul clubului CS LUNA.

Adrian Susanu