ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa de volei masculin Corona Brașov participă la un turneu amical, la Zalău

Publicat: joi, 21 Septembrie 2023 , ora 10.58
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Echipa de volei masculin Corona Brașov va evolua în următoarea perioadă la un turneu amical ce are loc la Zalău, cu 6 echipe din Divizia A1 prezente la start.

Brașovenii pregătiți de Laurențiu Lică vor avea doar trei meciuri de pregătire și vor ocoli un duel cu SCM Craiova, adversara din prima etapă a noului sezon.

La această acțiune va lua parte și Ștefan Lupu, component al echipei naționale a României, proaspăt revenit de la Campionatul European, acolo unde tricolorii au reușit o performanță excelentă după ce au ajuns în sferturile de finală.

„Va fi un turneu foarte prielnic, bineînțeles. Este primul de asemenea manieră pentru noi; încă ne lipsesc colegi, dar mergem acolo să încercăm să reglăm anumite lucruri, să le punem la punct”, a spus Ștefan Lupu.

Corona Brașov întâlnește pe rând gazda SCM Zalău, CS Știința Explorări Baia Mare respectiv CS Universitatea Cluj în cele trei zile de turneu.
Adina Chirvasă