ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încep pregătirile pentru Târgul de Crăciun

Publicat: miercuri, 20 Septembrie 2023 , ora 16.57
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Producătorii, meșteșugarii și comercianții sunt invitați, de astăzi, să se înscrie pentru a participa la Târgul de Crăciun din Brașov, ediția 2023, au anunțat reprezentanții Primăriei municipiului Brașov.

Cei interesați pot trimite documente de înscriere până în 6 octombrie și, între timp, vor fi stabilite și criteriile de selecție pentru participanți.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea:

"Îi invităm pe cei care comercializează produse alimentare ambalate, produse meșteșugărești și artizanale și produse alimentare preparate la fața locului să-și depună solicitările și, totodată, în data de 26 septembrie, să participe la consultarea publică. Aceasta are ca scop organizarea târgului în condiții optime, atât pentru comercianți, dar mai ales, pentru brașoveni și turiști".

Târgul de Crăciun va avea loc în acest an, între 30 noiembrie - când va fi aprins iluminatul festiv în oraș, și 7 ianuarie 2024.

Adina Chirvasă