Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zilele Carierei la Universitatea Transilvania

Publicat: duminică, 19 Noiembrie 2023 , ora 20.01

Luni încep Zilele Carierei la Universitatea Transilvania. Este vorba despre un eveniment dedicat studenților universității din Brașov, organizat de Centrul de consiliere și orientare a carierei.

În perioada 20-22 noiembrie, la sala UI7 de la Aula Universității Transilvania, studenții vor avea ocazia să aibă întâlniri cu specialiști din domeniul resurselor umane și drept, pregătiți să le împărtășească din experiența lor de carieră.

În acest context, vor avea loc la Aula Universității mai multe workshopuri pe teme de interes la început de carieră, accesul fiind gratuit în limita a 40 de locuri disponibile.

"Capcanele unui contract de muncă la început de drum", "Cum te pregătești pentru o nouă carieră?", "Brandul personal - ce ne definește?" sau "Cum să ai o carieră de succes în Software Engineering?" sunt doar câteva dintre temele ce vor fi abordate.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe site-ul universității, www.unitbv.ro.


Bianca Bucă