Înapoi la: pagina principală

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Știri din sport

Daniel Niculae, audiat într-un dosar într-un dosar deschis pentru constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Președintele clubului de fotbal Rapid București, Daniel Niculae, a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în această dimineață.
Simona Halep, primul antrenament la Miami
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Simona Halep se pregătește intens pentru primul turneu la care ia parte, după 18 luni de suspendare, turneul Miami Open, care se va desfășura în perioada 19-31 martie. Ea s-a antrenat pe terenul central al complexului care va găzdui turneul.

BASCHET: U-BT Cluj-Napoca a ratat calificarea în semifinalele EuroCup
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Campioana României la baschet masculin, U-BT Cluj-Napoca, a fost învinsă, miercuri seara, pe teren propriu, în fața a 10.000 de fani, de britanicii de la London Lions, scor 91-79.
Atletico Madrid a eliminat-o dramatic pe Inter Milano
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Atletico Madrid, cu Horațiu Moldovan rămas pe bancă tot meciul, s-a calificat, miercuri seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, trecând dramatic, în optimi, de Inter Milano, în urma loviturilor de departajare.
HOCHEI: Corona a restabilit egalitatea, la general, în sferturile de finală din Erste Liga
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Corona Brașov a restabilit egalitatea în sfertul de finală contra celor de la DVTK Miskolc, din cadrul Erste Liga. Brașovenii s-au impus cu 4 la 1 în meciul 4, iar scorul la general este acum 2 la 2.
Corona Brașov, depășită în clasament de Arcada Galați
Publicat: miercuri, 13 Martie 2024
Arcada Galați a învins ieri, în deplasare, cu 3-0, SCM Zalău, într-un meci restanță din etapa a 12-a a Diviziei A 1 de volei masculin. 

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Charleston
Publicat: miercuri, 13 Martie 2024
Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Charleston, în Carolina de Sud.  
FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Publicat: miercuri, 13 Martie 2024
FC Barcelona a învins, marți seară, pe teren propriu, gruparea italiană Napoli, scor 3-1, și s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
CSU Sibiu, victorie în meciul cu Dinamo București
Publicat: marți, 12 Martie 2024
În Liga Națională de baschet masculin, grupa de elită, unde evoluează și Corona Brașov, aseară s-a disputant un meci important, CSU Sibiu trecând acasă de Dinamo București, scor 77-66. 

Nicoleta Dincă s-a retras din naționala de handbal feminin
Publicat: marți, 12 Martie 2024
Fostă jucătoare la Corona Brașov, Nicoleta Dincă s-a retras din naționala de handbal feminin a României. Dincă, în vârstă de 35 de ani este legitimată în prezent la Gloria Bistrița, iar de-a lungul timpului a bifat 33 de selecții la naționala României, pentru care a marcat de 37 de ori. 

Arsenal-Porto și Barcelona-Napoli, meciurile zilei în Liga Campionilor
Publicat: marți, 12 Martie 2024
Arsenal-Porto și Barcelona-Napoli sunt meciurile zilei în Liga Campionilor. Cele două confruntări, care vor avea loc la ora 22.00, vor decide formațiile calificate în sferturile de finală.
CSM Constanța a câștigat Cupa României
Publicat: marți, 12 Martie 2024
Echipa de baschet feminin CSM Constanța a câștigat în premieră, la Sfântu Gheorghe, Cupa României, după o finală contra celor de la CSM Târgoviște, scor 94-83. 

Brașoveanul Florin Stângă asigură interimatul la Petrolul
Publicat: marți, 12 Martie 2024
Brașoveanul Florin Stângă asigură interimatul pe bancă celor de la Petrolul Ploiești. Rămași fără antrenor principal după demiterea lui Florin Pârvu, prahovenii l-au avut la antrenamente pe Florin Stângă, fostul secund a lui Pârvu, la ședința desfășurată pe stadionul Ilie Oană. 

Simona Halep a plecat spre Miami
Publicat: luni, 11 Martie 2024
După micșorarea drastică a suspendării de către TAS, Simona Halep a plecat astăzi spre Miami, pentru turneul dotat cu premii totale în valoare de peste 8 milioane de dolari.

Rapid București a trecut clar de FCSB
Publicat: duminică, 10 Martie 2024

Rapid București a trecut clar de FCSB cu scorul de 4-0, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a 30-a a Superligii de fotbal, ultima a sezonului regulat.


Noutăți pentru 2024 din Formula 1
Publicat: duminică, 10 Martie 2024

Formula 1 din 2024 a programat, pe circuitul de la Jeddah, cursa de 50 de tururi, măsurând 6.174 de kilometri, contând pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite.


Fără românce la Indian Wells
Publicat: duminică, 10 Martie 2024
România nu mai are reprezentante pe tabloul principal al turneului de tenis de la Indian Wells.
Rezultatele din ultima etapă a sezonului regulat al Superligii
Publicat: sâmbătă, 9 Martie 2024
Sepsi Sf Gheorghe și Farul Constanța sunt ultimele două echipe care și-au asigurat locurile în play-off-ul Superligii după rezultatele din ultima etapă a sezonului regulat.
5 meciuri din SuperLiga de fotbal au fost programate astăzi, de la aceeași oră
Publicat: vineri, 8 Martie 2024
În etapa a 30-a din SuperLiga de fotbal se vor disputa, în această seară, cinci partide, toate de la ora 20.00.
Simona Halep: „O să fac tot ce pot ca să evoluez la Jocurile Olimpice”
Publicat: joi, 7 Martie 2024
Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, brașoveanul Mihai Covaliu, a declarat  că ar fi un vis împlinit ca jucătoarea de tenis Simona Halep să participe la Jocurile Olimpice de la Paris și să câștige o medalie.