Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov, duel important pentru playoff

Publicat: joi, 7 Martie 2024 , ora 15.02
În Liga Națională de Baschet Masculin Corona Brașov se pregătește de un nou duel extrem de important în drumul spre playoff. 

Sâmbătă seara de la ora 19.30 în Sala Sporturilor din Brașov elevii lui Ionuț Bîscoveanu întâlnesc CSM Constanța iar pentru a rămâne în cursă pentru a intra în primele 8 echipe o victorie este obligatorie. În acest moment Corona Brașov se află pe locul 9 cu 16 puncte, la egalitate cu trupa din Constanța, oaspeții de sâmbătă ocupând locul 8, ajutați de un coșaveraj mai bun. 

„Suntem în top 10 și toate echipele participante în această fază a grupelor sunt destul de apropiate de valoare. Dovadă este și faptul că în clasament, cu excepția celor două echipe din top și de Oradea, toate celelalte echipe au un număr asemănător de victorii”, a spus antrenorul Ionuț Bîscoveanu.

Deasupra celor două echipe, în clasamentul campionatului se află alte patru formații cu 17 puncte, CSM Tg Mureș, CSO Voluntari, CSU Sibiu și Rapid București. Până acum, în partea secundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Corona Brașov a înregistrat două victorii: 97-93 acasă cu CSU Sibiu respectiv 88-81 în deplasare cu CSM Tg Mureș.
Radio România Brașov