Înapoi la: pagina principală

Battle of the bands

GALA ”BATTLE OF THE BANDS”. Vă invităm la o seară LIVE de excepție, cu recitaluri și muzică bună!
Publicat: duminică, 10 Decembrie 2023

Radio România Brașov FM organizează Gala "Battle of the Bands", Ediția I, eveniment care se va desfășura la Sala Reduta, în 12 decembrie 2023, începând cu ora 18.00.


”BATTLE OF THE BANDS”. Bogdan Dragomir, președintele juriului "Battle of the Bands", Ediția I
Publicat: joi, 7 Decembrie 2023
Președintele juriului "Battle of the Bands", Ediția I, este absolvent al Conservatorului "Ciprian Porumbescu" din București, fost director de televiziune, fost membru al Corului Național de Cameră MADRIGAL și una dintre vocile Radio România inconfundabile.
”BATTLE OF THE BANDS”. Ruxandra Stoica, juratul care va analiza atât cu urechea sa muzicală, cât și cu ochiul critic al jurnalistului
Publicat: joi, 7 Decembrie 2023
Ruxandra Stoica este cunoscută ca fiind una dintre vocile inconfundabile de la Radio România Brașov, un jurnalist cu peste un deceniu de experiență. Însă, de 8 ani este și una dintre vocile Karma Band, una dintre cele mai solicitate și apreciate trupe de cover-uri din Brașov.
”BATTLE OF THE BANDS”. Dominique Simionescu, una dintre cele mai tinere voci ale jazz-ului românesc vine în juriul de la Brașov
Publicat: miercuri, 6 Decembrie 2023
"Fata cu florile pe cap" este o apariție unică în peisajul muzicii românești, având deja un deceniu și jumătate de activitate artistică, iar recent a fost una dintre invitatele speciale ale "Christmas Gala Concert" alături de maestrul Ionel Tudor, Andrei Tudor, Luminița Anghel sau Aurelian Temișan.

”BATTLE OF THE BANDS”. Omagiu pentru regretatul profesor Ioan Pancea
Publicat: marți, 5 Decembrie 2023
Ar fi fost o bucurie și o onoare să îl avem alături în competiția trupelor, trei dintre trupele participante în "Battle of the Bands" fiind pregătite din punct de vedere muzical de cel care astăzi a plecat dintre noi.
”BATTLE OF THE BANDS”. Cristina Bondoc, juratul care are în palmares cele mai puternice show-uri de muzică
Publicat: marți, 5 Decembrie 2023
Jurat în emisiunea ”Cântă acum cu mine” de la PRO TV, Cristina Bondoc nu doar că va fi prezentă în juriul "Battle of the Bands", ci ne-a promis că ne va și colinda în seara noastră de poveste.
”BATTLE OF THE BANDS”. Dreamers, trupa care reprezintă Târgoviște în competiția de la Brașov
Publicat: luni, 4 Decembrie 2023
Pentru ei, muzica reprezintă un refugiu. Au între 13 și 18 ani și sunt produsul exclusiv al Centrului de Arte "Carmina Burana". Împreună sunt TRUPA DREAMERS, cea care va reprezenta orașul Târgoviște în "Battle of the Bands" din 12 Decembrie.
”BATTLE OF THE BANDS”. GLAS, adolescenții care se exprimă prin muzică de la cele mai fragede vârste
Publicat: duminică, 3 Decembrie 2023
Au participat la multe evenimente, dar sunt pentru prima oară în această formulă pe scena unui concurs dedicat trupelor. Trupa "GLAS", formată din adolescenții Daria și Claudiu, și-a început activitatea relativ recent când ambii au constatat că au aceeași pasiune, muzica.
”BATTLE OF THE BANDS”. Sound of Noise, adolescenții brașoveni care redau energia Led Zeppelin și intensitatea Metallica
Publicat: duminică, 3 Decembrie 2023

Reușesc să redea cu succes energia unei piese de la Led Zeppelin sau intensitatea celor de la Metallica. Asta deși sunt doar adolescenți ai zilelor noastre, însă niște adolescenți dedicați rock-ului autentic, dar și elevi la unele din cele mai bune școli și licee din Brașov, având performanțe școlare deosebite.

”BATTLE OF THE BANDS”. Tonic FUSION, brașovenii care au reușit să unească prin muzică cele mai diverse domenii de activitate
Publicat: duminică, 3 Decembrie 2023
Învățământ, divertisment, arhitectură. Ce au aceste domenii în comun? Muzica! Da, muzica! Aceasta este cea care i-a unit pe membrii trupei Tonic FUSION.
”BATTLE OF THE BANDS”. VocalA, făgărășenii care alungă monotonia prin muzică
Publicat: duminică, 3 Decembrie 2023
O evadare din monotonie, asta reprezintă muzica pentru doi tineri din Făgăraș, pasionați de teatru, muzică, poezie, reușind să le îmbine perfect în cadrul mai multor proiecte printre care și cel muzical intitulat VocalA.
”BATTLE OF THE BANDS”. Victoria Band, trupa care va reprezenta capitala în cea mai faină competiție de la munte
Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023
Victoria, Rama, Ștefan, Teodor Ștefan și Teodor Paul sunt cei care formează trupa Victoria Band din București.
”BATTLE OF THE BANDS”. Zinphony Band, au între 10 și 13 ani, dar ascultă muzică veche și bună
Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023
Au între 10 și 13 ani, dar ascultă The Beatles, Queen, ABBA sau Tina Turner. Sunt 5 în total și studiază toți la Liceul Teoretic "Ioan Pascu" din Codlea, Secția Germană. Împreună sunt Zinphony Band, mezinii Secțiunii Pop - Rock.
”BATTLE OF THE BANDS”. LarryEmma, este trupa mezină a Secțiunii Folk și mizează pe chimia pe care o au cu publicul
Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023

Mizează atât pe chimia dintre ele, cât și pe cea pe care o au deja cu publicul deși sunt o trupă aflată la început de drum.


FINALIȘTII ”BATTLE OF THE BANDS”
Publicat: luni, 27 Noiembrie 2023
București, Târgoviște, Râșnov, Codlea, Făgăraș și Brașov! Oare unde va merge primul Mare Trofeu "Battle of the Bands"?
Au început înscrierile pentru ”Battle of the Bands”!
Publicat: luni, 6 Noiembrie 2023
Faceți parte dintr-o super trupă?
Ați vrea să vă asculte o lume întreagă?
Atunci acesta este momentul vostru pentru a vă face auziți și cunoscuți!