Înapoi la: pagina principală

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vocea de radio

”VOCEA DE RADIO”. Brașoveanca Emma Moroșanu, deținătoare a Marelui Trofeu, a obținut Premiul II la Festivalul Internațional Hermannstadtfest, Sibiu 2023
Publicat: duminică, 18 Iunie 2023
A fost o ediție grea, cu peste 100 de concurenți și mai bine de 200 de participanți, în cele trei zile ale evenimentului. De la ansambluri de muzică populară și până la voci consacrate și chiar o trupă de căței antrenați, cu toții au oferit un spectacol de neuitat.
Pe 1 Iunie, "Vocea de Radio" va răsuna în Piața Sfatului din Brașov
Publicat: marți, 30 Mai 2023
Finaliștii competiției muzicale organizată de Radio România Brașov FM vor oferi un spectacol de muzică LIVE de peste 2 ore care va încheia evenimentul organizat de Primăria Brașov și Breasla Meșteșugarilor, cu ocazia Zilei Copilului.
”VOCEA DE RADIO”. Rezultate finale, 0 contestații, 66.000 de vizualizări în online
Publicat: duminică, 28 Mai 2023
În urmă cu o săptămână aflam, după 3 săptămâni de concurs, LIVE și vot online, cine este prima ”Voce de Radio” din Brașov.
”VOCEA DE RADIO”. 32 de finaliști, un singur Mare Trofeu câștigat de Emma Moroșanu
Publicat: sâmbătă, 20 Mai 2023
”Vocea de Radio”, Ediția I, 32 de finaliști, un singur Mare Trofeu! Astăzi, în studioul Radio România Brașov FM a avut loc Gala de premiere a primei competiții muzicale organizată de Radio România Brașov FM. 
”VOCEA DE RADIO”. Dominique Simionescu, invitata specială a Galei de la Radio România Brașov FM
Publicat: vineri, 19 Mai 2023
Ne mai despart mai puțin de 24 de ore de Gala "Vocea de Radio" și de aflarea premianților. În timp ce ultimul câștigător va fi stabilit abia la ora 23.55, în această seară (vineri), pregătirile și veștile la Radio România Brașov FM sunt în toi.
”VOCEA DE RADIO”. Comisia de avizare a clasamentului
Publicat: miercuri, 17 Mai 2023
A venit momentul să vă prezentăm Comisia de avizare. Trei redactori Radio România Brașov FM, cu experință de ani de zile în radio și presă, dar și în ceea ce privește domeniul muzical veghează ca procesul de votare să fie corect. 
”VOCEA DE RADIO”. Alexia Vay a ridicat sala și juriul în picioare la Românii au Talent
Publicat: vineri, 12 Mai 2023
Alexia Vay are doar 13 ani, însă calitățile sale vocale îi sunt recunoscute prin multitudinea de premii și trofee câștigate la festivaluri de muzică, dar și prin spectacolele susținute pentru comunitatea de români din Elveția.
”VOCEA DE RADIO”. Andreea Cristea, o adevărată ”colecționară” de Mari Trofee
Publicat: vineri, 12 Mai 2023
Andreea Cristea are 17 ani și deja a cucerit comisii întregi de jurați care i-au acordat Marele Trofeu la festivalurile de muzică la care a participat.

”VOCEA DE RADIO”. Sara Isabelle Pustai a fost ”Vedeta familiei” la Televiziunea Română
Publicat: vineri, 12 Mai 2023
Are 8 ani și studiază muzica alături de profesoara sa de canto Daniela Grovu la Școala Populară de Arte Brașov.

”VOCEA DE RADIO”. Mario Ciprian Codreanu, un Michael Jackson în miniatură
Publicat: vineri, 12 Mai 2023
Mario Ciprian Codreanu are puțin peste 10 ani și visează ca atunci când va fi mare să cânte pe scenă alături de Bruno Mars, iar asta doar pentru că nu se mai poate alături de Michael Jackson.
”VOCEA DE RADIO”. Emma Morașanu are deja concerte alături de artista sa preferată
Publicat: joi, 11 Mai 2023
Cunoscută deja pentru interpretările sale pe ritmuri de jazz, Emma Moroșanu, în vârstă de 11 ani, studiază muzica atât alături de Dalma Kovacs, cât și de profesorul de canto Ioan Pancea, la Palatul Copiilor, dar ia lecții și de pian.
”VOCEA DE RADIO”. Otilia Scriminț, născută în Sarajevo, artistă în Brașov
Publicat: joi, 11 Mai 2023
Otilia Scriminț în vârstă de 16 ani studiază muzica la Școala Populară de Arte Brașov alături de profesoara sa de canto Gabriela Hazarian, însă este pasionată și de modelling, având în palamares mai multe ședințe foto pentru reviste de profil sau diferiți designeri, dar și prezentări de modă.
”VOCEA DE RADIO”. Antonia Cristea, muzica îi aduce fericire zi de zi
Publicat: joi, 11 Mai 2023
Antonia Cristea are 11 ani și a absolvit deja Școala Populară de Arte Brașov, iar acum studiază muzica la Academia de Muzică SOUNDBOX cu profesoara de canto Simona Rusu.
”VOCEA DE RADIO”. Elena Rebeca Rusuleț, muzica unește oamenii
Publicat: joi, 11 Mai 2023

Elena Rebeca Rusuleț are 12 ani și studiază muzica la Școala Populară de Arte Brașov cu profesoara sa de canto Andromeda Oprea.

”VOCEA DE RADIO”. Rebeca Maria Popa ar cânta și cu Lady Gaga, dar și cu artista de muzică populară Paula Hriscu
Publicat: joi, 11 Mai 2023
Următoare noastră finalisă la "Vocea de Radio" are 9 ani și iubește în egală măsură un star internațional cât și o cunoscută cântărețaă de muzică populară din România.
”VOCEA DE RADIO”. Alexandra Iuga și-a dus pasiunea pentru muzică până în Elveția
Publicat: miercuri, 10 Mai 2023
Alexandra ne-a spus că iubește tot ceea ce este legat de muzică și implicit majoritatea artiștilor, însă cea pentru care are o admirație aparte este Adele.
”VOCEA DE RADIO”. Ana - Maria Zaharie, muzica este o eliberare a sufletului
Publicat: miercuri, 10 Mai 2023
Ana-Maria Zaharie are 12 ani și studiază muzica alături de Lorena Lalu, profesor de canto la Școala Populară de Arte Brașov.
”VOCEA DE RADIO”. Cristina - Maria Mihalache și-a cunoscut idolul muzical chiar la un concurs muzical organizat de acesta
Publicat: miercuri, 10 Mai 2023
Cristina - Maria Mihalache are 14 ani și studiază canto muzică ușoară la Școala de Arte și Meserii "Tiberiu Brediceanu" Brașov, alături de profesor coordonator Elena Mihalcea.
”VOCEA DE RADIO”. Simina Oșan, idolul ei în muzică este Michael Jackson
Publicat: marți, 9 Mai 2023
Simina Oșan are 13 ani și se pregătește din punct de vedere muzical la Școala de Arte Brașov cu profesoara de canto Lorena Lalu.

”VOCEA DE RADIO”. Alexandru Dimitriu, muzica este cel mai bun prieten al său
Publicat: marți, 9 Mai 2023
Alexandru Dimitriu studiază muzica alături de Marilena Palici și i-ar plăcea să cânte o dată în viață alături de o adevărată legendă, Rod Stewart.