Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”VOCEA DE RADIO”. Emma Morașanu are deja concerte alături de artista sa preferată

Publicat: joi, 11 Mai 2023 , ora 22.40
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Am putea spune că următoarea noastră finalistă "Vocea de Radio" și-a îndeplinit deja o parte din visul de a-și întâlni artista preferat.

Emma Moroșanu nu doar că a cunoscut-o pe una dintre interpretele preferate, ba mai mult, studiază muzica alături de ea și cântă pe mari scene alături de ea. Ultimul lor concert împreună s-a desfășurat în urmă cu doar câteva zile la Palatul Bragadiru. Vorbim despre artista brașoveană Dalma Kovacs.

"Muzica pentru mine e viață, e un stil de a trăi, a fi", ne-a mărturisit Emma Moroșanu.

Mari sunt visurile finalistei "Vocea de Radio" care și-ar dori ca, o dată în viață, să aibă parte de un duet cu Olivia Rodrigo.

Când vine vorba de idoli în muzică, Emma spune că sunt multi artiștii care o inspiră precum: Delia, Andra, Michael Jackson, Freddie Mercury sau Adele.

În materie de premii și trofee, micuța artistă a câștigat cam tot ce se putea. Printre cele mai recente astfel de realizări amintim Marele Trofeu Brașov Art Talent 2022, dar și două Trofee de grupă la "Glasul Valahiei" Târgoviște 2023.

"Pe plan muzical sunt foarte activă particip la numeroase concursuri, dar cel mai mult îmi plac spectacolele și mă bucur când oamenii mă recunosc și îmi spun ca m-au mai auzit cântând în trecut și că le-a plăcut", ne-a mai spus finalista "Vocea de Radio".

Cunoscută deja pentru interpretările sale pe ritmuri de jazz, Emma Moroșanu, în vârstă de 11 ani, studiază muzica atât alături de Dalma Kovacs, cât și de profesorul de canto Ioan Pancea, la Palatul Copiilor, dar ia lecții și de pian.

Concurenta va evolua la "Vocea de Radio" duminică, 14 Mai.
Bianca Bucă