ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Înapoi la: pagina principală

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Știri din actualitate

Din acest weekend se schimbă Mersul Trenurilor
Publicat: vineri, 8 Decembrie 2023
CFR Călători informează că începând cu data de 10 decembrie intră în vigoare noul Mers al trenurilor, ce va fi valabil până anul viitor, pe data de 14 decembrie.
Taylor Swift, desemnată personalitatea anului 2023 de revista Time
Publicat: joi, 7 Decembrie 2023
Cântăreața pop americană Taylor Swift a fost desemnată personalitatea anului 2023 de revista Time.
Noi fonduri europene pentru microîntreprinderi
Publicat: joi, 7 Decembrie 2023
Camera de Comerț și Industrie Brașov anunță microîntreprinderile, inclusiv cele de tip start-up, că pot beneficia de noi fonduri europene nerambursabile.
Trimite-i o scrisoare Moșului prin Poșta Română, iar Moșul îți va răspunde!
Publicat: joi, 7 Decembrie 2023
Prin intermediul unui parteneriat pe care Moș Crăciun îl derulează cu poștașii de 161 de ani, de la momentul înființării Poștei Române, copii din toată țara vor putea, de mâine, să lase o scrisoare Moșului, la căsuțele poștale speciale.

„Rizz” este cuvântul anului potrivit Dicționarului Oxford
Publicat: joi, 7 Decembrie 2023
Termenul argotic „rizz”, sinonim al carismei sau al reușitei în arta seducției, apărut pe rețelele de socializare și popularizat în special de actorul Tom Holland, a fost desemnat cuvântul anului 2023.
Expoziția și albumul „Istorii din 89 în benzi desenate” ajung la Timișoara
Publicat: miercuri, 6 Decembrie 2023
Expoziția „Istorii din 89 în benzi desenate” îi aduce la Timișoara pe câțiva dintre autorii care au contribuit la cel mai mare album colectiv de benzi desenate realizat sub egida Muzeului Județean de Istorie Brașov.
Roadele Munților, în noul magazin online dedicat producătorilor locali din jurul Munților Făgăraș
Publicat: miercuri, 6 Decembrie 2023
Platforma oferă acces facil și rapid la cele peste 170 de produse naturale, create cu pricepere de 30 de mici producători din vecinătatea Munților Făgăraș.
4 concerte speciale de Crăciun, la Sala Radio
Publicat: miercuri, 6 Decembrie 2023
Cele mai frumoase și îndrăgite colinde românești, dar și cântece internaționale de Crăciun vor răsuna pe scena Sălii Radio în luna decembrie, în cadrul a patru concerte extraordinare.
Interviu cu preotul Ion Manea, protopop al Protopopiatului Râșnov-Bran-Zărnești
Publicat: miercuri, 6 Decembrie 2023
Despre viața Sfântului Ierarh Nicolae și despre importanța implicării credincioșilor în viața comunității a vorbit, la Radio România Brașov, preotul Ion Manea, protopop al Protopopiatului Râșnov-Bran-Zărnești.
Ministerul Sănătății a declarat epidemie de rujeolă la nivel național
Publicat: miercuri, 6 Decembrie 2023
Ministerul Sănătății a declarat epidemie de rujeolă la nivel național, pentru a face posibilă vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 luni, precum și recuperarea celor nevaccinați sau cu schema de vaccinare incompletă.
Arhiepiscopul Teodosie este urmărit penal de DNA
Publicat: marți, 5 Decembrie 2023
Potrivit DNA, în același dosar este urmărit penal și un consilier în cadrul Arhiepiscopiei Tomisului, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la cumpărare de influență.
“YOU+EU 2024”, la Radio România Brașov. Grupul Renew Europe
Publicat: marți, 5 Decembrie 2023
Grupul Renew Europe este unul dintre principalele formațiuni din Parlamentul European. Înființat în actuala legislatură, are 101 membri, din 22 de țări din UE, inclusiv din România.
Macaulay Culkin și-a primit cadoul de Crăciun, prima stea pe Hollywood Walk of Fame
Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023
De peste 3 decenii, nu există sărbători de iarnă fără... "Singur acasă". Acesta nu este doar filmul unei generații, ci filmul universal al copilăriei. Și totuși... abia acum, "Kevin" și-a primit cadoul de Crăciun pe Walk of Fame.
Armata israeliană a bombardat sudul Libanului
Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023
Israelul a bombardat, sâmbătă, sudul Libanului, în a doua zi de violențe după eșecul prelungirii armistițiului cu Hamas.
MAE confirmă moartea unui ostatic cu dublă cetățenie, israeliană și română, în Fâșia Gaza
Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023
Ministerul Afacerilor Externe a transmis, sâmbătă, că autoritățile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română.
Alertă meteo COD GALBEN de vânt puternic
Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023
Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări de vânt puternic. Alertele meteo sunt valabile până mâine după-amiază.
Vaccinare gratuită pentru pacienții cu boli cronice
Publicat: vineri, 1 Decembrie 2023
Pentru prima dată, pacienții cu boli cronice din România beneficiază de vaccinare gratuită, a anunțat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.
“YOU+EU 2024”, la Radio România Brașov
Publicat: marți, 28 Noiembrie 2023
Care sunt principalele realizări ale Parlamentului European în perioada 2019-2024? Ce rămâne de făcut pentru următorul Parlament European? Cum determinăm tinerii să vină la vot?
Polițiștii din Predeal, salvatori de oameni... și de căței
Publicat: marți, 28 Noiembrie 2023
Ajunși de urgență la fața locului, polițiștii s-au asigurat că nu doar oamenii au ieșit în siguranță din locuința cuprinsă de flăcări, ci și membrii necuvântători ai familiei.
Bani prin PNRR pentru investiții necesare în gestionarea deșeurilor
Publicat: luni, 27 Noiembrie 2023
România are parte de o finanțare de peste 1.2 miliarde de euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru investiții în eco-insule digitalizate, centre de aport voluntar și instalații de reciclare, a declarat secretarul de stat în Ministerul Mediului, Sorin Banciu.