Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Eveniment dedicat aniversării relațiilor diplomatice dintre România, Franța și Germania, la Castelul Peleș

Publicat: sâmbătă, 9 Martie 2024 , ora 10.39
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Luni, 11 martie, la ora 16.00, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei va găzdui, la Castelul Peleș, un eveniment dedicat aniversării relațiilor diplomatice între România și Republica Franceză și între România și Republica Federală Germania.

Relațiile diplomatice cu Franța și Germania au fost stabilite, în urmă cu 144 de ani, în timpul domniei Regelui Carol I, la 20 februarie 1880.

Alături de Majestatea Sa Margareta, vor lua parte Alteța Sa Regală Principele Radu, precum și Alteța Sa Regală Principesa Sofia.

Evenimentul se va desfășura în prezența ambasadorului Franței, ES domnul Nicolas Warnery și a ambasadorului Germaniei, ES domnul Peer Gebauer.

Vor participa membri ai Guvernului și ai Parlamentului României, ai Curții Constituționale, personalități diplomatice, militare și
economice, reprezentanți ai unor instituții guvernamentale, companii și organizații din țara noastră, Franța și Germania.

Evenimentul va avea loc în Holul de Onoare al Castelului Peleș.

Radio România