Înapoi la: pagina principală

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Știri din Brașov

Massif continuă în Poiana Brașov
Publicat: vineri, 15 Martie 2024
Distracția este în toi în Poiana Brașov, acolo unde mii de tineri au venit pentru artiștii favoriți, la Massif.  
Ziua Maghiarilor de Pretutindeni a fost marcată și la Brașov
Publicat: vineri, 15 Martie 2024
Ca în fiecare an de 15 martie, maghiarii brașoveni s-au adunat în Piața Sfatului, în fața clădirii unde a fost prezent generalul Jozef Bem, la Revoluția de la 1848.
Deputatul Loredana Predescu, candidatul pentru CJ din partea AUR
Publicat: vineri, 15 Martie 2024
Formațiunea politică Alianța pentru Unirea Românilor, filiala Brașov (AUR Brașov), a anunțat, astăzi, candidatul pentru poziția de președinte al Consiliului Județean Brașov, în persoana actualului deputat Loredana Predescu.
PNL Brașov a anunțat noi candidați pentru funcția de primar în județ
Publicat: vineri, 15 Martie 2024
PNL nu și-a desemnat momentan canditații nici pentru primăria Brașov, nici pentru Consiliul Județean.
„Massif, o întâmplare frumoasă la munte”, spune jurnalistul Andi Moisescu
Publicat: vineri, 15 Martie 2024
Festivalul Massif din Poiana Brașov, aflat la a doua ediție în aceste zile, a atras aseară, imediat după ce și-a deschis porțile, aproape 5.000 de fani ai conceptului de divertisment deja cunoscut. 

Intervenție a pompierilor în zona Modarom
Publicat: vineri, 15 Martie 2024
Pompierii intervin pentru a strânge țiglele desprinse de pe acoperișul unei clădiri, care pot reprezenta un adevărat pericol de accidentare pentru trecatori.
Cât de prietenoasă poate fi inteligența artificială?!
Publicat: vineri, 15 Martie 2024
Peste 200 de persoane au participat joi seara la conferința de lansare a proiectului impact2050, în Brașov. Cu această ocazie au fost dezbătute teme actuale în societate, precum fake news și impactul noilor tehnologii asupra calității vieții noastre. 

„Tortul Anului 2024”
Publicat: vineri, 15 Martie 2024
Ieri, la Brașov, a fost desemnat „Tortul Anului 2024”. Maestrul cofetar Gabriela Mirică a realizat cu produse 100% românești, cel mai bun tort în cadrul evenimentului GastroPan, ce se desfășoară în aceste zile la Brașov. 

„Mișto tanda, mișto manda – e frumos la tine, e frumos la mine”, la Centrul Cultural Reduta
Publicat: vineri, 15 Martie 2024
„Mișto tanda, mișto manda – e frumos la tine, e frumos la mine”, este ultimul proiect al Centrului Cultural Reduta, care își propune să protejeze și să valorifice patrimoniului cultural imaterial din comunitățile rome ale zonei etnografice Săcele și nu numai. 

Starea pârtiilor din Poiana Brașov. Strat de zăpadă proaspătă și condiții bune pentru schiori
Publicat: vineri, 15 Martie 2024
În această dimineață s-au înregistrat -4 grade Celsius în Masivul Postăvarul și 0 grade Celsius în Poiana Brașov. Pe pârtiile deschise sunt condiții bune pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Procurorii oferă detalii din ancheta în care un minor a tâlhărit un brașovean căruia a vrut să-i fure mașina
Publicat: joi, 14 Martie 2024
S-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de o persoană cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de tentativă la tâlhărie calificată.
Mesaj RO-Alert pentru petrecăreții de la Massif
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Festivalul Massif, din Poiana Brașov, a debutat, în această seară, cu un mesaj de tip RO-Alert primit de toți cei prezenți în stațiunea brașoveană.
A luat startul a doua ediție a Festivalului Massif, din Poiana Brașov
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Primii tineri care au trecut de filtrele de securitate, veniți din țară, spun că abia așteaptă să-și vadă cântăreții preferați și să se distreze.
Investiție majoră pentru sistemul de sănătate din Brașov: o nouă clădire destinată Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie
Publicat: joi, 14 Martie 2024

Viitoarea clădire va include toate secțiile psihiatrice care în prezent sunt adăpostite în Staționarul Central al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov și în clădirile de la Zărnești și Vulcan.

Concert Requiem de Gabriel Fauré, pe 22 martie, la Biserica Greco-Catolică „Sfântul Petru” din Brașov
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Centrul Muzical al Universității Transilvania din Brașov vă invită la un nou concert din cadrul stagiunii de 2023-2024, eveniment care evocă solemnitatea și reflectarea perioadei premergătoare Paștelui.
Control judiciar pentru un profesor universitar din Brașov acuzat de agresiune sexuală!
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov anunță că s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de o persoană care a dobândit calitatea de inculpat cu privire la săvârșirea a două infracțiuni de agresiune sexuală.
PSD Brașov și-a prezentat candidații pentru primăriile Sânpetru, Moieciu și Bran
Publicat: joi, 14 Martie 2024
PSD Brașov a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, trei candidaturi din partea formațiunii la funcția de primar al localităților Sânpetru, Moieciu și Bran.
Accident cu victimă, în zona podului de pe strada Zizinului! Traficul este deviat
Publicat: joi, 14 Martie 2024
În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier, între două autoturisme, la intersecția străzilor Zizinului cu Crinului, din municipiul Brașov.
Burse pentru tinerii pianiști talentați cu resurse financiare limitate
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Le oferă Asociația MusicATempo, care anunță o selecție în 23 martie, de la ora 17.00, la Sala Patria, în cadrul unui eveniment în care vor performa copiii calificați în această etapă.
Referendum local pentru parcul IUS?
Publicat: joi, 14 Martie 2024
La alegerile locale și europarlamentare, brașovenii ar putea fi întrebați și dacă își doresc un parc în zona IUS, în cadrul unui referendum local pe care l-ar putea organiza primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.