Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Deputatul Loredana Predescu, candidatul pentru CJ din partea AUR

Publicat: vineri, 15 Martie 2024 , ora 23.14
Sursa foto: Radio România Brașov
Sursa foto: Radio România Brașov
Formațiunea politică Alianța pentru Unirea Românilor, filiala Brașov (AUR Brașov), a anunțat, astăzi, candidatul pentru poziția de președinte al Consiliului Județean Brașov, în persoana actualului deputat Loredana Predescu.

„Am fost nominalizată, într-adevăr, de conducere a partidului și mă simt onorată pentru asta, pentru a fi, cred că, primul candidat femeie la un consiliu județean, mai ales la Brașov, unde știm cu toții că în 30 de ani au fost doar două doamne primar. Deci, nici vorbă de doamne președinți de consilii județene. Pentru Primăria Brașov avem mai multe variante de luat în calcul, pentru că ne dorim să maximizăm scorul AUR. În primul rând pe domnul secretar general Ganz, care a fost viceprimar și administrator al municipiului Brașov. O avem pe doamna Gabriela Urse, o doamnă cu două mandate de consilier local, cu experiență, este și prim-vicepreședintele organizației Brașov”, a spus Loredana Predescu.

Deputatul Loredana Predescu a adăugat că, pentru a candida la Primăria municipiului Brașov pe listele AUR, este luată în calcul și varianta de a fi ofertați politicieni din afara partidului, precum Allen Coliban de la USR, care în prezent caută susținere politică pentru un nou mandat.

De asemenea, George Scripcaru, actual membru PNL, anunțat ca posibil candidat la alegerile locale din acest an doar în sondaje, nu oficial.    

Reamintim că pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov la alegerile locale și-au mai anunțat oficial candidaturile USR-istul Irinel Darău și social-democratul Marian Rasaliu.
Camelia Vlad