ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Înapoi la: pagina principală

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Despre noi

Radio România Brașov FM este cel mai tânăr post de radio din cadrul Societății Române de Radiodifuziune.

Suntem echipa care lucrează la înălțime pentru toți cei carora le plac aerul tare și ritmul natural al vieții unor comunități locale obișnuite să gândească liber.

Am adus împreună experiențe profesionale diferite și am lăsat ideile celor care ne ascultă să alerge spre microfon. Am plecat la drum știind că acest post de radio aparține publicului, așa cum și noi datorăm aceluiași public privilegiul acestei călătorii unice.

Ascultați-ne și veți descoperi că Brașovul încă mai are secrete de aflat,  surprize de pregătit, aventuri muzicale și culturale care ne așteaptă pe toți cei care locuim aici, dar și pe curioșii care vin an de an în vacanță!

Acoperire

Programele Radio România Brașov FM sunt difuzate pe frecvența 93,3 MHz FM timp de 24 de ore din 24.
Emisia Radio România Brașov FM poate fi ascultată și online pe www.radiobrasovfm.ro

Societatea Română de Radiodifuziune

Radio România Brașov FM este parte a Societății Române de Radiodifuziune(SRR), care funcționează ca serviciu public autonom de interes național, independent editorial.

Societatea Română de Radiodifuziune are obligația să asigure, prin întreaga sa activitate, pluralismul, libera exprimare a ideilor și opiniilor, libera comunicare a informațiilor, precum și informarea corectă a opiniei publice. În același timp, conținutul programelor sale trebuie să răspundă standardelor profesionale în materie.

Pentru realizarea obiectivelor generale de informare, educație, divertisment, care reies din Legea nr. 41 din 17 iulie 1994 privind organizarea și funcționarea Societății Române de Radiodifuziune și Societății Române de Televiziune, serviciul public este obligat să prezinte, în mod obiectiv, imparțial, realitățile vieții social-politice și economice interne și internaționale, să asigure informarea corectă a cetățenilor asupra treburilor publice, să promoveze, cu competență și exigență, valorile limbii române, ale creației autentice culturale, științifice, naționale și universale, ale minorităților naționale, precum și valorile democratice, civice, morale și sportive, să militeze pentru unitatea națională și independența țării, pentru cultivarea demnității umane, a adevărului și justiției.

Rețeaua Radio România Regional

Radio România Brașov FM face parte din Radio România Regional, o rețea care acoperă cu programe întreg teritoriul țării.

Ca parte integrantă a Societății Române de Radiodifuziune, posturile Regionale se regăsesc, potrivit legii, într-o structură organizatorică proprie, suplă, care asigură o coordonare unitară, operativă, specifică.

Prin programele lor, studiourile regionale sunt deschise spre actualitatea din zonele acoperite cu emisiuni, fiind personalizate prin sunet propriu, prin grile de program specifice inspirate din realitățile comunităților urbane și rurale în slujba cărora se află.

Rețeaua include studiourile teritoriale: Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Târgu Mureș și Timișoara.

Radio România Brașov FM este un post public regional al Societății Române de Radiodifuziune și nu are personalitate juridică. 


Manager: Răzvan Țirea