Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

PSD Brașov și-a prezentat candidații pentru primăriile Sânpetru, Moieciu și Bran

Publicat: joi, 14 Martie 2024 , ora 16.36
Sursa foto: Radio România Brașov
Sursa foto: Radio România Brașov
PSD Brașov a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, trei candidaturi din partea formațiunii la funcția de primar al localităților Sânpetru, Moieciu și Bran.

Până zilele trecute, doi dintre cei numiți au fost membri PNL.

Astfel, pentru funcția de primar al comunei Sânpetru va candida Sebastian Poiană, actual consilier local în comuna Sânpetru, ales pe listele PNL în 2020 și fost viceprimar al acestei localități în mandatul 2016-2020.

La Moieciu, pe listele PSD va candida pentru funcția de primar Radu Nan, viceprimar cu atribuții de primar al acestei localități, ales pe listele PNL în 2020.

Pentru Primăria Bran va candida Rareș Rădăcină, fost primar și viceprimar ales pe listele PSD ale localității Bran.

„Au găsit o echipă deschisă, au găsit aici o echipă hotărâtă să facă treabă în județul Brașov. În noi vor găsi un sprijin pentru a-și continua proiectele pe care le-au început. Sunt oameni care au lucrat în administrație, sunt oameni care au gestionat și au generat proiecte pentru localitățile de unde provin, iar pe noi ne-au găsit ca sprijin și hotărâți să ducem aceste proiecte mai departe pentru localități și pentru locuitorii din aceste localități, de unde provine fiecare”, a spus președintele executiv al PSD Brașov, deputat Marian Rasaliu.
Camelia Vlad