Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Massif, o întâmplare frumoasă la munte”, spune jurnalistul Andi Moisescu

Publicat: vineri, 15 Martie 2024 , ora 13.01
Festivalul Massif din Poiana Brașov, aflat la a doua ediție în aceste zile, a atras aseară, imediat după ce și-a deschis porțile, aproape 5.000 de fani ai conceptului de divertisment deja cunoscut. 

Aceștia au ignorat frigul, ploaia și noroiul format în jurul scenelor pentru a se distra alături de artiștii preferați. 

Printre cei care apreciază acest festival se numără și omul de eleviziune Andi Moisescu. El nu este doar spectator, ci va și urca astăzi pe scenă pentru a mixa muzică.

„Mie mi se pare o întâmplare foarte frumoasă și de care sunt sigur că brașovenii se bucură. În general, orice eveniment care poate prelungi, după părerea mea, un sezon turistic este un eveniment câștigător pentru comunitatea care îl organizează. E a doua ediție. Din fericire, este și a doua ediție și pentru mine, adică am fost și anul trecut prima oară. Anul trecut am avut o singură apariție, pe scena pe care am și anul ăsta o nouă apariție. Anul ăsta am mai câștigat încă una, în sensul în care pun în interiorul festivalului și într-o scenă aflată la înălțime”, a declarat Andi Moisescu.

Producătorul deep house Grigoré, belgianul Netsky, Grasu XXL și Shimza, unul dintre cei mai talentați artiști din Africa de Sud, vor „încălzi” la rândul lor atmosfera în a doua zi de festival.
Camelia VLAD