ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Înapoi la: pagina principală

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Știri din actualitate

“Teatrul nu poate fi decât în fața ta! Azi, acum și aici!”. Interviu cu Răzvan Oprea
Publicat: joi, 22 Februarie 2024
Cosmin Seleși, Răzvan Oprea și Lucian Ghimiși ți-au pregătit o comedie învăluită într-o notă de mister care cu siguranță te va ține în suspans până la finalul spectacolului.
Complex turistic din Avrig amendat cu zeci de mii de lei de Protecția Consumatorilor Brașov
Publicat: joi, 22 Februarie 2024
Patru amenzi contravenționale în valoare de 35.000 lei, oprirea definitivă de la utilizare a produselor neconforme în valoare de 4.800 lei, oprirea temporară a prestării serviciilor în bucătărie și în trei camere de cazare, până la remedierea deficiențelor constatate și propunere de închidere a unității pe o perioadă de 6 luni. 

Dallas Cowboys este cea mai valoroasă franciză sportivă din lume
Publicat: joi, 22 Februarie 2024
Echipa Dallas Cowboys, din Liga profesionistă de fotbal american (NFL), este cea mai valoroasă franciză sportivă din lume, cu o valoare de piață de 9,2 miliarde de dolari, potrivit Sportico, platforma digitală specializată în analiza industriei sportului, informează EFE.

70 de monede scoase din stomacul unui aligator de la grădina zoologică din Nebraska
Publicat: joi, 22 Februarie 2024
70 de monede au fost găsite în stomacul lui Thibodaux, un aligator alb în vârstă de 36 de ani, în timpul unui control de rutină. 

Starbucks, combinație neobișnuită lansată în China
Publicat: joi, 22 Februarie 2024
Starbucks pariază pe o combinație neobișnuită cu o nouă băutură lansată în China pentru a marca Anul Nou Lunar. Numit „Abundant Year Savory Latte”, marca îl descrie ca având o aromă „interesantă”. Băutura combină sosul Dongpo cu aromă de porc înăbușit cu espresso și lapte aburit, cu sos suplimentar de porc și carne de piept de porc pentru garnitură, potrivit aplicației de livrare Starbucks. 

Premierul Marcel Ciolacu: "Alegerile prezidențiale, în luna septembrie"
Publicat: miercuri, 21 Februarie 2024
Alegerile prezidențiale vor avea loc în luna septembrie, a declarat premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, miercuri, după întâlnirea coaliției de guvernare.
Au început plățile pentru beneficiarii Venitului Minim de Incluziune (VMI)
Publicat: miercuri, 21 Februarie 2024
Este vorba despre sprijinul financiar acordat de stat pentru a asigura nivelul de trai minimal, pentru familiile și persoanele singure aflate în situația de dificultate.
Azota Popescu, discuții în Parlament pentru modificarea Legii adopției
Publicat: miercuri, 21 Februarie 2024
Președintele Asociației Catharsis, Azota Popescu, a fost invitată de președintele subcomisiei pentru drepturile copilului din Camera Deputaților, Cristian Paul Ichim, la Palatul Parlamentului.
Cum își petrec tinerii timpul liber în zilele noastre
Publicat: miercuri, 21 Februarie 2024
Petrecerile tinerilor din Brașov din zilele noastre tinde să semene cu cele ale părinților lor, dacă vorbim doar despre locul în care se desfășoară.
Târg a serialelor turcești, anul viitor, la Istanbul
Publicat: miercuri, 21 Februarie 2024
Dat fiind faptul că serialele turcești adună un număr semnificativ de urmăritori în întreaga lume, Turcia a decis să organizeze, anul viitor la Istanbul, un târg al serialelor TV.
Prima audiere în procesul împotriva Prințesei Kalina, amânată până în martie
Publicat: miercuri, 21 Februarie 2024
Prima audiere în procesul împotriva Prințesei Kalina, fiica fostului premier și ultimul Rege al Bulgariei, Simeon de Saxa-Coburg-Gotha, a fost amânată până în martie.
Peste 250 de titluri retrase de la vânzare, în Rusia, în contextul legii privind „propaganda LGBT”
Publicat: miercuri, 21 Februarie 2024
Sber a confirmat retragerea a peste 250 de titluri de cărți de la vânzare, în Rusia, în contextul legii privind „propaganda LGBT”.
Salariații agențiilor pentru IMM-uri continuă protestele
Publicat: miercuri, 21 Februarie 2024
Salariații agențiilor pentru IMM-uri continuă protestele și adună semnături pentru declanșarea grevei generale pe termen nelimitat.
Dacia, pe primul loc
Publicat: marți, 20 Februarie 2024
Numărul autoturismelor noi marca Dacia înmatriculate în luna ianuarie în Uniunea Europeană a fost mai mare decât cel al autoturismelor marca Renault, conform cifrelor publicate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA). 

Julian Assange, ultima bătălie. „Dacă pierde, nu mai există nicio posibilitate de a face apel”
Publicat: marți, 20 Februarie 2024
Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, încearcă să obțină de la justiția britanică un ultim recurs împotriva extrădării sale în Statele Unite, unde ar urma să fie judecat pentru publicarea a sute de mii de documente militare și diplomatice secrete, transmite AFP. 

Vladimir Putin, cadou pentru Kim Jong Un
Publicat: marți, 20 Februarie 2024
Președintele rus Vladimir Putin i-a dăruit liderului nord-coreean Kim Jong Un o limuzină de fabricație rusă, au anunțat marți media de stat de la Phenian, în cadrul consolidării relațiilor între cele două țări, potrivit AFP. 

Oferte speciale pentru doamne, în luna martie, la munte
Publicat: luni, 19 Februarie 2024
Restaurantele și hotelurile din Brașov au pregătit mai multe oferte speciale pentru doamne și domnișoare, în luna martie.
Nunta de vis, cu mai puțină bătaie de cap
Publicat: luni, 19 Februarie 2024
Cum arată un meniu echilibrat de nuntă, dar și de ce trebuie să țină cont mirii ne-a spus Cosmina Adomnicăi, Social Events Executive în cadrul unui hotel din Brașov.
53 de persoane au murit în urma unor violențe tribale în Papua Noua Guinee
Publicat: luni, 19 Februarie 2024
53 de persoane au murit în urma unor violențe tribale în Papua Noua Guinee, a anunțat poliția din această țară din Pacific, informează AFP.

Aeroportul internațional din Dubai, 86,9 milioane de pasageri în 2023
Publicat: luni, 19 Februarie 2024
Aeroportul internațional din Dubai, cel mai aglomerat hub internațional din lume, a înregistrat anul trecut o creștere de 31,7% a traficului de pasageri, până la 86,9 milioane, peste cifra de 86,4 milioane de pasageri înregistrată în 2019, înainte ca pandemia să blocheze la sol industria aviației, a anunțat operatorul Dubai Airports, transmite Reuters.

Weekend de foc pentru salvatorii montani din țară
Publicat: luni, 19 Februarie 2024
Au fost 170 de apeluri la nivel național, iar în județul Brașov au fost 31 de intervenții.
Prime de la stat pentru tinerii care se angajează
Publicat: duminică, 18 Februarie 2024
Ministerul Muncii și Solidarității Sociale va acorda, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă, stimulente tinerilor care se angajează, pentru a a sprijini astfel intergarea acestora pe piața muncii. 

MApN recrutează soldați gradați profesioniști, parașutiști comando și specialități de sprijin
Publicat: vineri, 16 Februarie 2024
Ministerul Apărării Naționale a lansat o nouă campanie de recrutare destinată civililor care au peste 18 ani, absolvenți a cel puțin 10 clase și ambiția de a se alătura uneia dintre cele mai solicitante profesii.
A început Târgul de Turism, ediția de primăvară, cu sute de oferte
Publicat: joi, 15 Februarie 2024
Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, a debutat astăzi, în forță, la București, cu peste 100 de expozanți atât din țară, cât și din străinătate. 
15 februarie - Ziua Națională a Lecturii
Publicat: joi, 15 Februarie 2024
Data a fost aleasă pentru că  reprezintă ziua de naștere a două mari personalități ale României: Titu Maiorescu și Spiru Haret.
Avalanșă de mari de dimensiuni la Bâlea Lac. Zăpada a îngropat corturile unor turiști
Publicat: joi, 15 Februarie 2024
Valul de zăpadă a ajuns până în zona de chioșcuri și a îngropat corturile a doi turiști. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.
Jennifer Lopez, dublă lansare - film și album
Publicat: joi, 15 Februarie 2024
Jennifer Lopez a lansat filmul „This Is Me…Now: A Love Story” alături de Ben Affleck.
500 de copii din România sunt diagnosticați, anual, cu cancer
Publicat: joi, 15 Februarie 2024
Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer reprezintă o campanie globală pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la cancerul infantil și pentru a evidenția sprijinul necesar pentru copiii și adolescenții cu cancer, supraviețuitorii și familiile acestora.
Detalii și recomandări în cazul atacului care a afectat activitatea a 26 de spitale din România
Publicat: joi, 15 Februarie 2024
În cursul nopții de 11 spre 12 februarie 2024 a avut loc un atac cibernetic de tip ransomware asupra companiei Romanian Soft Company (RSC) www.rsc.ro care dezvoltă, administrează și comercializează sistemul informatic Hipocrate (alias HIS).
Sprijin pentru firmele interesate de protecția mediului
Publicat: joi, 15 Februarie 2024
A fost lansat spre consultare publică Programul „ELECTRIC UP 2 – Sprijin pentru IMM-uri și domeniul HORECA pentru instalarea de panouri fotovoltaice și stații pentru vehicule electrice”.