Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

PNL Brașov și-a lansat astăzi candidații la 3 primării din județ

Publicat: vineri, 8 Martie 2024 , ora 15.51
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

PNL Brașov și-a lansat astăzi candidații la 3 primării din județ.

La Zărnești, PNL o susține pe economista Sorina Pietroi, care momentan este consilier local. La Poiana Mărului, propus este Adrian Guran, în timp ce la Recea, propunerea PNL este Dănuț Miloșan.

Care este strategia PNL pentru alegerile locale ne-a spus președintele organizației județene, Adrian Veștea:

„Intenția mea este de a merge singuri în alegerile locale. Consider că este foarte important, atâta vreme cât am avut un rezultat foarte bun, atâta vreme cât avem realizări la nivelul multor comunități din județul Brașov, cred că este necesar, exact cum există o practică și în alte județe, fie că unele sunt dominate de PSD, altele sunt dominate de PNL, să mergem individual și să putem câștiga cât mai multe comunități și să putem să demonstrăm că suntem în măsură să facem o administrație competentă”.

Momentan pentru Primăria Brașov nu a fost decis un candidat din partea liberalilor, iar Adrian Veștea a reiterat că va candida fie la primărie, fie la consiliul județean, dar nu a vrut să spună când va lua decizia.

Nucu Jalea