Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, la Craiova, de miercuri

Publicat: marți, 12 Martie 2024 , ora 9.25
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Cel mai longeviv și mai îndrăgit proiect național dedicat cărții, derulat de Radio România de trei decenii, deschide și în 2024 sezonul târgurilor de carte: miercuri, 13 martie, începe ediția cu numărul 22 a Târgului Gaudeamus Radio România din Craiova.

Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Oltenia – Craiova, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj, și se desfășoară în perioada 13 – 17 martie în spațiul care l-a găzduit încă de la ediția inaugurală, foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu”.

Președintele de onoare al ediției este domnul Lucian Dindirică, directorul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, directorul Muzeului Exilului Românesc, muzeu unic în România.

Timp de cinci zile, CARTEA va stăpâni foaierul Teatrului Național din Cetatea Băniei și inimile craiovenilor.

Târgul este deschis între orele 10.00 și 19.00 în primele trei zile, între orele 10.00 și 18.00 în ziua de sâmbătă, 17 martie și în intervalul 10.00 – 14.00, duminică, în ultima zi a târgului.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 13 martie, la ora 12.00.

Pentru pasionații de lectură care nu pot ajunge la prima ediție din acest an a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, website-ul www.gaudeamus.ro găzduiește ediția online.

Standuri virtuale, evenimente transmise live din incintă și informații la zi despre noutățile editoriale, ofertele de târg și proiectele speciale ale participanților vor fi astfel disponibile de oriunde s-ar afla aceștia.

Radio România