Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O femeie de 103 ani, prinsă în timp ce conducea fără permis

Publicat: miercuri, 13 Martie 2024 , ora 12.46
Poliția italiană a tras pe dreapta o femeie de 103 ani, care circula fără permis de conducere și fără asigurare și care se numără, probabil, printre cei mai vârstnici infractori rutieri din toate timpurile, informează DPA. 

Pensionara, născută în 1920, conducea mașina prin centrul orășelului Bondeno, din nordul Italiei, în mijlocul nopții, au declarat marți autoritățile. Ea a atras atenția poliției deoarece conducea cu viteză, pe aceleași străzi, în jurul orei locale 01:00. În timpul controlului, o patrulă de poliție a descoperit că permisul de conducere al femeii era expirat de doi ani. În plus, pensionara nu mai avea asigurare pentru mașina sa. Prin urmare, autovehiculul a fost confiscat și ridicat. Conducătoarea auto a fost dusă acasă de poliție.

Pensionara a declarat că plecase în vizită la niște prieteni din afara orașului. Bondeno se află în regiunea Emilia-Romagna și are o populație de circa 15.000 de locuitori.

Nucu JALEA