Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”VOCEA DE RADIO”. Cristina - Maria Mihalache și-a cunoscut idolul muzical chiar la un concurs muzical organizat de acesta

Publicat: miercuri, 10 Mai 2023 , ora 23.29
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Următoarea finalistă "Vocea de Radio" îl admiră din punct de vedere muzical pe Mihai Trăistariu, iar destinul a făcut ca, la unul dintre festivalurile organizate de artist, nu doar că l-a cunoscut, ci și a câștigat două trofee.

Cristina - Maria Mihalache are 14 ani și studiază canto muzică ușoară la Școala de Arte și Meserii "Tiberiu Brediceanu" Brașov, alături de profesor coordonator Elena Mihalcea.

"Pentru mine, muzica reprezintă o modalitate prin care îmi pot exprima gândurile și sentimentele. Prin muzică este cel mai ușor mod de a exprima ceea ce simt", ne-a mărturisit finalista "Vocea de Radio".

Din lumea muzicii internaționale, Cristina - Maria Mihalache o admiră pe inconfundabila Adele, dar de cântat alături de cineva pe scenă, i-ar plăcea să cânte cu Birdy.

De-a lungul timpului, a participat la multe competiții muzicale atât în Brașov, cât și în București, Maramureș sau Cluj, printre care amintim: Art Respect, unde a luat Trofeul secțiunii de muzică românească, Art Estival, unde a luat Premiul II sau Festivalul de Muzică de la Sinaia, organizat chiar de artistul ei preferat, Mihai Trăistariu, unde a câștigat Trofeul la Secțiunea Remember și Trofeul la categoria ei de vârstă.

În competiția muzicală "Vocea de Radio", Cristina - Maria Mihalache va intra sâmbătă, 13 mai.
Bianca Bucă