Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”VOCEA DE RADIO”. Andreea Cristea, o adevărată ”colecționară” de Mari Trofee

Publicat: vineri, 12 Mai 2023 , ora 15.35
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Colecționară de Mari Trofee, așa am putea-o numi pe următoarea finalistă "Vocea de Radio".

Andreea Cristea are 17 ani și deja a cucerit comisii întregi de jurați care i-au acordat Marele Trofeu la festivalurile de muzică la care a participat.

Încă de la o vârstă fragedă reușea să fie aplaudată la scenă deschisă de juriul și publicul emisiunii Next Star.

"Muzica pentru mine este un stil de viața. De când mă trezesc până când adorm ascult doar muzica. Mă ajută să mă relaxez și să exprim tot ceea ce simt. Fac oamenii să se simtă bine în timp ce fac ceea ce îmi place, lucru care pentru mine este un mare avantaj. Îmi place să cânt, să ascult toate genurile de muzică și încerc mereu să avansez, să cânt ceva nou, ceva care să ma pună la încercare", ne-a mărturisit Andreea Cristea.

"Dracula Music Contest", "Vocea Tinereții", "Glasul Valahiei" sau "Alexis on tour" sunt o parte dintre festivalurile la care finalistă "Vocea de Radio" a câștigat Marele Trofeu. La acestea se adaugă trofee de grupă, de secțiune și Premiul I, dar și participări la festivaluri de renume precum "Amara" sau "Crystal Stars Music Festival".

"Am mai mulți artiști preferați, The Weeknd, Noah Cyrus, Zevia, Andia, însă dacă ar trebui să aleg unul singur cu care să cânt pe scenă cred ca ar fi Delia. Îmi place foarte mult zăpăceala ei, că poate cânta orice și modul în care interpretează fiecare piesa în parte", ne-a mai spus Andreea Cristea.

Finalista "Vocea de Radio" studiază muzica atât la Școala de Arte Brașov cu profesoara de canto Ștefania Vorovenci, cât și la Clubul de Arte Findmusic Brașov, cu profesoara de canto Cristina Bondoc.

Andreea Cristea va evolua la "Vocea de Radio" duminică, 14 Mai.
Bianca Bucă