Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”VOCEA DE RADIO”. Dominique Simionescu, invitata specială a Galei de la Radio România Brașov FM

Publicat: vineri, 19 Mai 2023 , ora 12.03
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Ne mai despart mai puțin de 24 de ore de Gala "Vocea de Radio" și de aflarea premianților. În timp ce ultimul câștigător va fi stabilit abia la ora 23.55, în această seară (vineri), pregătirile și veștile la Radio România Brașov FM sunt în toi.

Una dintre surprizele Galei, care va începe sâmbătă de la ora 11.00, este prezența artistei de jazz Dominique Simionescu, cunoscută și ca "fata cu florile pe cap". Are 21 de ani și este din Sibiu.

Dominique Simionescu cântă de la vârsta de 8 ani, iar pe parcursul celor 13 ani a câștigat numeroase premii, printre cele mai importante numărându-se:

Marele Trofeul al festivalului ,,George Grigoriu" (Brăila, 2022)
Marele Trofeu al festivalului ,,Mamaia Copiilor" (Constanța, 2019)
Marele Trofeu al festivalului ,,Laura Stoica" (Târgoviște, 2017)
Premiul 1 la festivalul de Jazz ,,Napocensis" (Cluj Napoca, 2018)
Premiul special ,,Art by Fuego", oferit de artistul Fuego în cadrul festivalului ,,Florin Bogardo" (București, 2018) etc. În anul 2022 s-a aflat printre finaliștii festivalului de jazz ,,Johnny Răducanu" (Brăila).

La acest sfârșit de an universitar va fi absolventă a două facultăți din cadrul Universității ,,Lucian Blaga" din Sibiu: Facultatea de Teologie ,,Andrei Șaguna", la specializarea Muzică Religioasă și la facultatea de Științe Socio - Umane, la specializarea Comunicare și Relații Publice.

A susținut zeci de recitaluri în țară și peste hotare, iar deseori este membră a comisiilor de jurizare de la diferite festivaluri. Dominique Simionescu a avut zeci de apariții la televiziuni locale, dar și la cele naționale: TVR 1 - la emisiunile ,,Vedeta Familiei" (2010), ,,Femei de 10, bărbați de 10" și ,,Cu capu-n zori" (2022), TVR 3 la ,,Dăruiește Românie" (2022) și Antena 1 - la emisiunile ,,Next Star" (2013), ,,Te cunosc de undeva", unde a cântat alături de Pepe (2013) și ,,X Factor" (2020).

În anul 2022 a fost prezentă în cadrul emisiunii ,,Psihologul Muzical" (Radio România) și a cântat alături de Pepe în cadrul concertului online ,,Generația Următoare".

Sâmbătă, 20 mai, de la ora 11.00, vă invităm să o ascultați și să o vedeți în online la Radio România Brașov FM 93,3!

Bianca Bucă