Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”VOCEA DE RADIO”. Rebeca Maria Popa ar cânta și cu Lady Gaga, dar și cu artista de muzică populară Paula Hriscu

Publicat: joi, 11 Mai 2023 , ora 0.01
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent

Următoare noastră finalisă la "Vocea de Radio" are 9 ani și iubește, în egală măsură, atât un star internațional, cât și o cunoscută cântăreață de muzică populară din România.

Rebeca Maria Popa se pregătește din punct de vedere muzical la Școala Populară de Arte Brașov, alături de profesoara sa de canto, Monica Ciocălău.

Cel mai recent trofeu câștigat a fost chiar luna trecută, la Televiziunea Română, în cadrul show-ului "Vedeta Familiei".

"Muzica, pentru mine, reprezintă o stare de relaxare, o plăcere pe care o trăiesc zi de zi. Îmi place foarte mult să cânt și asta îmi dă o stare de bine, mă face fericită. Atunci când cânt mă simt în largul meu, mă simt liniștită și sigură pe mine", ne-a povestit Rebeca.

Cântăreața ei preferată este Lady Gaga și i-ar plăcea foarte mult să cânte cu ea pe scenă, însă nu ar spune nu nici unui duet cu interpreta de muzică populară Paula Hriscu. "Încă sunt la început de drum. Probabil, peste câțiva ani, când voi avea mai multă experiență în muzică, voi putea spune exact care este idolul meu în muzică", ne-a mărturisit cu sinceritate finalista "Vocea de Radio".

"Codlea Song Fest", ”Art Estival”, ”Brașov Live Fest”, ”Art Talent” sau ”Fulg de Nea” sunt festivalurile care i-au adus doar Premii I și Trofee.

Rebeca Maria Popa va concura la "Vocea de Radio", sâmbătă, 3 Mai.

Bianca Bucă