Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”VOCEA DE RADIO”. Ana - Maria Zaharie, muzica este o eliberare a sufletului

Publicat: miercuri, 10 Mai 2023 , ora 23.39
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Finalista "Vocea de Radio" crede cu tărie în visul său de a cânta o dată în viață alături de idolul său în muzică, Adele.

"Pentru mine, muzica este o eliberare a sufletului și mă ajută să rămân în LUMEA MEA, o lume frumoasă, plină de culoare, pură și bună. Prin această pasiune, oriunde și oricând, simt o legătură specială cu publicul care mă ascultă. Acest lucru ma face extrem de fericita", ne-a mărturisit Ana Maria Zaharie.

Din 2019 și până în prezent, finalista "Vocea de Radio" are la activ multe premii și trofee obținut în cadrul mai multor festivaluri printre care amintim: "Glasuri de copii", "Art Estival", "Art Respect", "Codlea Song Fest" sau "Festivalul Festivalurilor".

Ana-Maria Zaharie are 12 ani și studiază muzica alături de Lorena Lalu, profesor de canto la Școala Populară de Arte Brașov.

Finalista "Vocea de Radio" va intra în competiție sâmbătă, 3 Mai.
Bianca Bucă