Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”VOCEA DE RADIO”. Alexia Vay a ridicat sala și juriul în picioare la Românii au Talent

Publicat: vineri, 12 Mai 2023 , ora 15.38
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
În urmă cu mai puțin de o lună, ridica sala și juriul în picioare la Românii au Talent, acum este finalistă "Vocea de Radio".

Alexia Vay are doar 13 ani, însă calitățile sale vocale îi sunt recunoscute prin multitudinea de premii și trofee câștigate la festivaluri de muzică, dar și prin spectacolele susținute pentru comunitatea de români din Elveția.

"Muzica pentru mine este o șoaptă a inimii și a gândului pe care nu ai curajul sa o rostești. Visez să ajung pe scenele unde idolul meu Celine Dion a concertat", ne-a mărturisit Alexia.

Crescută într-o familie mare iubitoare de muzică și frumos, cu tatăl fost membru al unei fanfare, finalista "Vocea de Radio" studiază muzica alături de profesoara sa de canto Marilena Palici.

În trecut, Alexia Vay a cochetat și cu modelling-ul, având toate datele necesare în acest sens.

"Cel mai important premiu pentru mine a fost participarea la Romanii au Talent. Deși cu cei patru de DA primiți nu am intrat în finală, mă bucur că am ajuns la inimile a zeci de mii de români, un public la care nu visăm", ne mai spus finalista "Vocea de Radio".

Alexia Vay va evolua în competiția muzicală "Vocea de Radio" duminică, 14 Mai.
Bianca Bucă