Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”VOCEA DE RADIO”. Comisia de avizare a clasamentului

Publicat: miercuri, 17 Mai 2023 , ora 20.28
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Emoțiile sunt la cote maxime! Votarea online este la foc continuu. Doar câteva zile ne mai despart de aflarea primului câștigător al Marelui Trofeu "Vocea de Radio", Ediția I.

A venit momentul să vă prezentăm Comisia de avizare. Trei redactori Radio România Brașov FM, cu experință de ani de zile în radio și presă, dar și în ceea ce privește domeniul muzical veghează ca procesul de votare să fie corect. De asemenea, în situația în care vor exista contestații, ei sunt cei care fac alcătuiesc juriul care le vor analiza.

Ruxandra Stoica nu este doar un jurnalist cu experiență, ci și absolventă de studii muzicale în cadrul Școlii de Arte Brașov. Deși primul ei job, timp de 3 luni, a fost în sistemul bancar, nu a renunțat niciodată la visul ei din copilărie. Astfel, în 2013 a intrat în televiziune în cadrul studioului local Digi24 Brașov. De 8 ani este și solist vocal de cover-uri într-o trupă de evenimente din Brașov. La Radio România Brașov FM, îi auziți deseori vocea la jurnalele radio.

Teodor Spiridon este fost pianist, absolvent al Liceului de Muzică Brașov - atestat în Teorie Muzicală - cu numeroase premii la concursuri naționale de interpretare instrumentală și vocală. Teodor este absolvent al Facultății de Jurnalism, însă a fost pasionat încă din liceu de aparatura audio profesională, IT și tehnologie. Munca la radio îmbină perfect toate aceste aptitudini, iar cunoștințele muzicale și jurnalistice dobândite în timpul studiilor le aplică de peste 16 ani în latura tehnică a televiziunii și radioului.

Răzvan Țirea este unul dintre jurnaliștii cu ștate vechi ai Brașovului. De-a lungul timpului, a activat în toate formele de presă, atât pe plan local, cât și pe plan național, în diverse domenii, de la sport și divertisment la cel muzical, însă marea sa dragoste rămâne radioul. Răzvan Țirea este redactor-șef Radio România Brașov FM.

Bianca Bucă