Battle of the bands Înapoi

”BATTLE OF THE BANDS”. Cristina Bondoc, juratul care are în palmares cele mai puternice show-uri de muzică

Publicat: marți, 5 Decembrie 2023 , ora 20.10
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

La "Vocea României", i s-a spus că vocea sa se aseamănă cu cea a Christinei Aguilera, reușind să impresioneze 3 dintre jurați, dar ea alegându-l pe Marius Moga. Alții i-au spus că vocea ei se aseamănă cu cea a lui Whitney Houston, iar ea, în copilărie, își dorea să fie viitoarea Mariah Carey.

Însă, un lucru este cert, juratul de la "Battle of the Bands" face senzație la fiecare show al său, cu incredibilele calități vocale. Cristina Bondoc este una dintre aparițiile greu de uitat.

Jurat în emisiunea ”Cântă acum cu mine” de la PRO TV, Cristina nu doar că va fi prezentă în juriul "Battle of the Bands", ci ne-a promis că ne va și colinda în seara noastră de poveste.

Cu o experiență muzicală de peste 25 de ani, finalistă în show-ul "Românii au Talent", brașoveanca, originară din Tulcea, și-a dedicat ultimul deceniu din viață educației muzicale destinate copiilor, tinerilor și chiar adulților pasionați. Astfel, și-a construit, la poalele Tâmpei, propria școală de muzică, Clubul de Arte "Findmusic" Brașov, devenind vocal coach pentru peste 80 de elevi. Împreună cu ale sale colege, toate cu o bogată activitate artistică, pregătesc talentele în domenii precum canto, pian și pictură, dar are și propriul studio de înregistrări. În plus, are propria trupă alături de care o regăsim deseori la diferite evenimente private.

"Muzica este viața mea. Încă de la cea mai fragedă vârstă a fost visul meu și am făcut tot posibilul să mi-l împlinesc. Cea mai mare parte din timpul meu îl dedic școlii mele și elevilor. Abia aștept să îi ascult și să mă bucur de show-urile trupelor de la <<Battle of the Bands>>. Sunt convinsă că vom trăi împreună o poveste extraordinară! Ceea ce le recomand eu este să fie ei înșiși, să trăiască și să se bucure de moment, scenă și public", ne-a spus Cristina Bondoc.

Artista mai are în palmaresul său show-uri apreciate pe măsură și la X Factor România, Megastar România, Megastra România, Festivalul Mamaia sau Festivalul Callatis.

Pe 12 Decembrie, de la ora 18.00, vă dăm întâlnire în cadrul Galei ”Battle of the Bands”, la Centrul Cultural Reduta.

Bianca Bucă