Battle of the bands Înapoi

”BATTLE OF THE BANDS”. VocalA, făgărășenii care alungă monotonia prin muzică

Publicat: duminică, 3 Decembrie 2023 , ora 0.06
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

O evadare din monotonie, asta reprezintă muzica pentru doi tineri din Făgăraș, pasionați de teatru, muzică, poezie, reușind să le îmbine perfect în cadrul mai multor proiecte printre care și cel muzical intitulat VocalA.

Andrei Stanciu și Vlad Pedestru au 17 ani și sunt doi liceeni plini de energie. Sub numele de VocalA, au debutat la începutul lunii iunie, în cadrul Festivalul Artistic pentru elevi "Evadart" unde au și obținut Premiul special al juriului. De atunci au tot participat la diverse evenimente, precum "Masterclass Entertainment Debut", Târgul de Carte "Gaudeamus" sau Zilele Municipiului Făgăraș.

"Muzica pentru noi e un stil de viață si totodată o evadare din monotonie. Tocmai de aceea ne-am axat pe genuri diverse, însă favoritele noastre rămân pop-ul si folk-ul. Facem totul doar ca un hobby și ne-a fost de mare sprijin coordonatorul nostru din trupa de treatru "Thalia" a Casei Municipale de Cultură Făgăraș, Ionuț Sas. Prietenii noștri ne susțin, iar asta ne-a motivat și mai  mult", ne-au mărturist componenții trupei VocalA.

Cel mai mult îi bucură zâmbetele largi ale oamenilor care îi ascultă. Cei doi consideră scena un loc în care sufletele de artiști își găsesc alinarea.

"Pentru ca o trupă să funcționeze bine credem că, în primul rând, e nevoie ca membrii săi să se afle într-o armonie din toate punctele de vedere. De asemenea, comunicarea este cheia. Cu muncă, dedicare, dăruire, charismă, succesul e mai aproape de atins. În ceea ce privește publicul, e necesar ca acesta să rezoneze cu piesele. Ne dorim să aducem bucurie în inimile oamenilor așa că îi invităm să ne urmărească parcursul pe drumul notelor muzicale", ne-au mai spus Vlad și Andrei.

Trupa VocalA va evolua pe scena Centrului Cutural Reduta, în finala "Battle of the Bands" de pe 12 Decembrie, în cadrul Secțiunii Folk.

Dacă vreți să îi susțineți în curs pentru Trofeul Publicului, îi puteți vota aici:

Întreaga lor prestație muzicală cu care s-au înscris în competiție o puteți urmări aici:

Bianca Bucă