Battle of the bands Înapoi

”BATTLE OF THE BANDS”. Tonic FUSION, brașovenii care au reușit să unească prin muzică cele mai diverse domenii de activitate

Publicat: duminică, 3 Decembrie 2023 , ora 19.50
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Învățământ, divertisment, arhitectură. Ce au aceste domenii în comun? Muzica! Da, muzica! Aceasta este cea care i-a unit pe membrii trupei Tonic FUSION.

Band-ul, reprezentant al Brașovul în cadrul competiției "Battle of the Bands", s-a născut în luna iunie a acestui an, "printr-o aliniere de oportunități, oameni faini si muzică, o fuziune atât pe plan muzical, cât și pe plan profesional", așa cum ne-au spus membrii săi.

Fiecare dintre ei are o poveste în spate și, înainte de a fi colegi de trupă, sunt prieteni.

"Muzica este cea care ne definește cu adevărat. Este cea mai bună și sinceră modalitate de a ne exprima, de a trăi viața la maxim. În cazul unora dintre noi, muzica a facut parte din noi încă de la vârste fragede și a devenit un mod de viață. Trăim și respirăm muzica 24 din 24, 7 din 7", ne-a mărturisit Tonic FUSION.

Deși aflați la început de drum în această formulă, band-ul a avut ocazia să performeze la câteva evenimente atât private, cât și publice, cel mai important fiind Ziua Multiculturalității Brașov.

"Dacă ar fi să identificăm un <<secret>> al modului nostru de a funcționa ca trupă, acesta ar consta în respect reciproc, prietenie sinceră, multă muncă, implicare și, cel mai important, autocumpătarea și lipsa de orgoliu. Fără aceste ingrediente, lucrurile nu ar putea funcționa", ne-au spus brașovenii.

Sunt uniți, se ajută unii pe alții și comunică foarte bine, aspecte ce se reflectă și în relația pe care o au cu publicul. Au cucerit audiența încă de la primele apariții, pe de o parte datorită stilului muzical atipic, mai exact o fuziune de stiluri, pe de altă parte, datorită pasiunii pe care o pun în fiecare act artistic.

"Un lucru este însă cert, suntem niște oameni obișnuiți care provenim din public și care dorim să-i dăruim acestuia tot ce avem mai bun", au încheiat membrii trupei Tonic FUSION pe care îi veți putea asculta și vedea pe 12 Decembrie, pe scena Centrului Cultural Reduta.

Dacă vreți să îi susțineți în cursa pentru Trofeul Publicului, o puteți face aici:

Dacă vreți să le ascultați întreaga prestație muzicală cu care au intrat în competiție, o puteți face aici:

Bianca Bucă