Battle of the bands Înapoi

”BATTLE OF THE BANDS”. Ruxandra Stoica, juratul care va analiza atât cu urechea sa muzicală, cât și cu ochiul critic al jurnalistului

Publicat: joi, 7 Decembrie 2023 , ora 17.24
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Următorul jurat "Battle of the Bands" cucerește cu vocea sa atât ascultătorii radio, cât și pe cei cu auz fin la muzica de calitate.

Ruxandra Stoica este cunoscută ca fiind una dintre vocile inconfundabile de la Radio România Brașov, un jurnalist cu peste un deceniu de experiență, perioadă în care a cunoscut atât viața de teren, cât și interacțiunea cu diferite personalități marcante pentru țara noastră.

Însă, de 8 ani este și una dintre vocile Karma Band, una dintre cele mai solicitate și apreciate trupe de cover-uri din Brașov. Este absolventă de studii muzicale în cadrul Școlii de Arte Brașov și o mare iubitoare a muzicii bune, perfecționându-se de-a lungul timpului, cu fiecare apariție sau curs.

Nu puțini sunt cei care o recunosc și de pe sticlă, în 2013 devenind, timp de câțiva ani, membră a echipei de jurnaliști din cadrul studioului local Digi24 Brașov, o oportunitate care a reprezentat, de fapt, o schimbare radicală a traiectoriei sale  profesionale care începuse, nicăieri în altă parte, decât într-o bancă.

Acum, îi conduce cu vocea sa pe ascultătorii Radio România Brașov, pe 93,3 "Frecvența mereu la înălțime", prin viața culturală a orașului în cadrul Jurnalului Cultural, dar și prin lumea evenimentelor în cadrul Radiojurnalelor și Buletinelor informative.

"Îmi place să ascult muzică bună și artiști care reușesc să transmită emoție. Recunosc faptul că <<defectul>> meu profesional este atenția la detaliile care fac diferența. Cred că acestea sunt extrem de importante în modul de funcționare al unei trupe. Felul în care mebrii trupei interacționează unii cu alții, dar și cu publicul, cum reușesc să treacă peste micile imperfecțiuni, cum reușesc să își gestioneze stările date de scenă, iar în final cum toate acestea duc la aromnizarea muzicală a grupului. Mult succes le doresc tuturor trupelor participante!", ne-a spus Ruxandra Stoica.


Bianca Bucă