Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona, două meciuri la Miskolc

Publicat: marți, 12 Martie 2024 , ora 10.40
Echipa de hochei Corona Brașov a ajuns la Miskolc, acolo unde va disputa marți și miercuri, meciurile 3 și 4 ale sfertului de finală din Erste Liga contra celor de la DVTK. 

Seria se reia de la scorul general de 2-0 pentru maghiari, după succesele de la Brașov. Cum seria se joacă după sistemul cel mai bun din 7 meciuri, elevii lui Dave MacQueen au nevoie de cel puțin un succes în deplasare pentru a forța și un eventual meci cinci. Acesta ar avea loc sâmbătă 16 martie la Brașov. 

O situație aparte are loc în Erste Liga în seria dintre Akademia Budapesta și Sport Club Miercurea Ciuc. Conducerea competiției a hotărât rejucarea meciului doi. Deși harghitenii au câștigat pe gheață, scor 1 la 0, meciul se va rejuca după ce o decizie din ultimul minut al partidei a brigăzii de arbitri a fost greșită și considerată viciere de rezultat.
Adrian SUSANU