Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Decizie finală a instanței: Mariana Târcă trebuie să primească 50.000 de euro de la Corona Brașov

Publicat: vineri, 8 Martie 2024 , ora 10.36

Procesul dintre Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov și fosta mare handbalistă Mariana Târcă și-a consumat ultimul episod. Ieri, 7 martie, a fost programat termenul final în dosarul în care Mariana Târcă a acționat în judecată clubul Corona Brașov.

Prin acest demers juridic, antrenoarea a solicitat despăgubiri după ce a fost concediată, la sfârșitul anului 2019, în urma scandalului de dopaj de la echipa de handbal feminin a Coronei. La acel moment, Mariana Târcă ocupa funcția de director tehnic.

Deși a cerut, inițial, daune de aproape 200.000 de euro, în iunie 2022, Judecătoria Brașov a decis ca fosta mare handbalistă să primească aproximativ 50.000 de euro, sumă care înseamnă restanțele financiare, despăgubiri pentru rezilierea nelegală a contractului de activitate sportivă și daune morale.

Corona a făcut apel, care s-a judecat ieri, însă instanța a dat câștig de cauză tot Marianei Târcă. Așadar, clubul brașovean este obligat să plătească suma solicitată, întrucât decizia este una definitivă!

Radio România Brașov