Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa feminină de volei Corona Brașov s-a impus astăzi

Publicat: sâmbătă, 9 Martie 2024 , ora 16.44

Echipa feminină de volei Corona Brașov s-a impus astăzi, acasă, în fața echipei CSU Tg. Mureș, în cadrul penultimei etape a sezonului regulat în Divizia A1.

Scor a fost 3-0 pentru Corona, iar pe seturi, 25/23, 25/19, 25/19.

"Un meci bun împotriva unei echipe cu un joc solid. Ne bucurăm că am fost în forma astăzi și că am obținut cele trei puncte. Mergem încrezători etapa viitoare ultima din sezonul regulat la CSM București, de unde, așa cum spuneam și data trecută, sperăm să facem un joc bun, să intrăm în playoff cu un moral foarte bun. Playoff-ul este un alt campionat, începem de la zero, ne jucăm șansele. Pentru asta ne pregătim în fiecare zi", ne-a declarat antrenorul fetelor de la Corona, Ciprian Dirnescu.

Corona Brașov ocupa locul 8 în clasament și va juca în ultimă etapă a sezonului regulat în deplasare, cu CSM București.

Apoi, va urma play off-ul, în care echipa brașoveană se va confrunta, în prima fază, cu echipa clasată pe primul loc în Divizia A1.

Dorin Dușa