ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Înapoi

Echipamente noi pentru Maternitatea Brașov

Publicat: luni, 30 Octombrie 2023 , ora 21.39
Ambulatoriul integrat al Maternității Brașov va primi noi echipamente performante, printr-un proiect cu finanțare din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Este vorba de mai multe tipuri de ecografe 4D și 2D, analizoare, dar și sonde speciale, toate acestea în valoare de peste 5,5 milioane lei.

Contractele de furnizare au fost deja încheiate, urmează a fi procurate, livrate, instalate și puse în funcțiune în decurs de 45 de zile de la transmiterea comenzilor.

În afară de aparatura deja achiziționată, în cursul anului viitor vor mai fi asigurate un aparat digital de radiologie cu grafie și scopie și unul de rezonanță magnetică, pentru instalarea cărora se lucrează în prezent la amenajarea spațiilor necesare, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Brașov.

Contractul de finanțare accesat de Consiliul Județean Brașov pentru Ambulatoriul integrat al Maternității este în valoare de peste 15,6 milioane lei, suma fiind integral susținută din fondurile nerambursabile PNRR.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM
Adina Chirvasă