Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Grupele de U17 și U19 de la FC Brașov vor trece la Colțea Brașov

Publicat: marți, 5 Martie 2024 , ora 15.23
Grupele de U17 și U19 de la FC Brașov vor trece la Colțea Brașov alături de antrenorul Marian Constantinescu. 

În urmă cu o lună Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a decis excluderea ACS FC Brașov Steagul Renaște din toate competițiile organizate de FRF după numeroasele procese și depunctări aferente echipei de seniori, iar tinerii fotbaliști brașoveni au rămas practic fără competiție. Soluția venit acum iar cele două grupe și tehnicianul brașovean vor activa în liga a patra până la vară în cadrul echipei de seniori a celor de la Colțea Brașov. 

„Cum a venit această decizie din cadrul federației pentru excluderea grupelor, am luat în calcul orice variantă pentru a continua activitatea, pentru a le da copiilor competiții. A venit această variantă a lui Ciprian Jurubescu și Liviu Nicolae de la Colțea, din punctul nostru de vedere, cea mai bună variantă”, a declarat antrenorul Marian Constantinescu.

Tehnicianul brașovean va reveni pe gazon unde va avea ocazia să evolueze chiar alături de fiul său.

„Nu m-am gândit că voi juca alături de de copilul meu, poate mă gândeam că îl voi antrena la un moment dat. Pentru mine este o plăcere, o mândrie să joc alături de el. La fel ar trebui să fie și pentru el și să se autodepășească”, a adăugat Marian Constantinescu.

În vara trecută, echipa de seniori de la FC Brașov nu primea licența pentru liga a doua de fotbal iar mai apoi clubul a rămas și fără finanțare. Foști jucători și antrenori au cerut apoi prin mai multe procese restanțele financiare ceea ce a dus la depunctări și în cele din urmă excluderea clubului din toate competițiile FRF.
Adrian SUSANU