Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Handbalistele de la Corona Brașov, pregătite pentru duelul cu CSM București

Publicat: miercuri, 6 Martie 2024 , ora 15.05
Aflate în zona retrogradării în Liga Florilor, handbalistele de la Corona Brașov se pregătesc de un duel de foc contra campioanei CSM București. 

Brașovencele deschid etapa a 18-a de pe locul 11 în competiția internă, cu 17 puncte acumulate, în timp ce bucureștencele sunt pe primul loc, cu 16 victorii în cele 17 etape disputate. Corona Brașov a suferit în acest sezon în meciurile de pe teren propriu având doar două victorii în 8 partide, dar moralul este unul bun în rândul jucătoarelor înaintea duelului cu echipa campioană. 

„Este un meci greu, însă nu ne vom da la o parte. Suntem încrezătoare, motivate, din punct de vedere tactic suntem pregătite, știm ce avem de făcut și vom arăta vineri pe teren că suntem pregătite să jucăm împotriva echipelor precum CSM București”, a declarat Cristina Iordachi.

Partida dintre Corona Brașov și CSM București se joacă vineri de la ora 15.00 în Sala Sporturilor din Brașov.
Radio România Brașov