Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hocheiștii de la Corona Brașov au pierdut și al doilea meci din seria din sferturile de finală ale Erste Liga

Publicat: sâmbătă, 9 Martie 2024 , ora 23.15

Hocheiștii de la Corona Brașov au pierdut și al doilea meci din seria din sferturile de finală ale Erste Liga contra maghiarilor de la DVTK Miskolc, scor 3 la 1.

În Patinoarul Olimpic, oaspeții au deschis scorul prin Kuleshov în minutul 32, dar brașovenii au restabilit egalitatea patru minute mai târziu cu reușita lui Sills.

Maghiarii au dominat repriza a treia și au preluat conducerea cu golul lui Szathmary din minutul 49. Rezultatul final a fost stabilit de Razumniak după ce a marcat în poarta goală la intrarea în ultimul minut.

Campioana României este condusă în acest moment cu 2 la 0 la general, după două partide slabe pe teren propriu, cu multe inexactități în defensivă, ineficiență în atac și cu o poartă depășită clar de cea a maghiarilor.

Seria se mută în Ungaria pentru meciurile 3 și 4 , marți și miercuri, iar un eventual meci șase va avea loc la Brașov, sâmbătă 16 martie.

Adrian Susanu