Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Înfrângere la hochei pentru brașoveni

Publicat: sâmbătă, 9 Martie 2024 , ora 16.49

Echipa de hochei Corona Brașov a început cu o înfrângere seria din sferturile de finală ale Erste Liga cu DVTK Miskolc.

În primul meci, formația maghiară s-a impus cu 3-2 și conduce cu 1-0 la general. Corona a revenit de la 0 la 1, cu goluri în superioritate marcate de Daniel Koger și Pavlo Borisenko, dar nu a putut menține acest avantaj și a cedat primul meci al seriei.

Brașovenii au făcut multe greșeli individuale și au avut probleme în defensivă în fața unei asistențe nu foarte numeroase în Patinoarul Olimpic.

A doua partidă din seria ce se desfășoară după sistemul cel mai bun din 7 jocuri va avea loc sâmbătă seară, de la ora 18.30, tot la Patinoarul Olimpic.

În celelalte partide din faza sferturilor de finală, Hochei Club Ghorgheni a trecut de Ujpest, după prelungiri, scor 2 la 1, Ferencvaros a învins DEAC Debrecen cu 3-2 iar Sport Club Miercurea Ciuc a câștigat în deplasare cu Akademia Budapesta, scor 2-1.

Adrian Susanu