Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

La Cupa Colosseum, sportivii Academiei de Arte Marțiale Nicu Dascălu au câștigat 13 titluri

Publicat: miercuri, 6 Martie 2024 , ora 9.46

Cupa Colosseum, un important turneu de kickbox ce a avut loc la Ploiești, a adus în vitrina brașovenilor de la Academia de Arte Marțiale Nicu Dascălu 13 titluri.

A fost pentru prima dată când grupa de kickbox a clubului brașovean a participat la o competiție în afara clubului. Din cei 14 sportivi deplasați, 13 dintre aceștia au câștigat 8 piramide, un loc II, două locuri III și două locuri IV. Locurile întâi au fost aduse de Iustinian Brojban, Alessia Stanciu, Tudor Barbusoiu, Ovidiu Meret, Mihnea Babău, Erik Tudorancea, Kevin Kiscari și Denis Scânteie.

Locul doi a fost adus de Denis Cotoi, iar pe poziția a treia s-au clasat Andrei Damian Edward și Călin Panaite. Nicu Dascălu este campion mondial de Asihara Karate, titlu cucerit la finalul anului trecut la competiția găzduită la Matsuyama, în Japonia.

Adrian SUSANU