Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Meci important pentru SR Brașov, vineri, 8 martie

Publicat: joi, 7 Martie 2024 , ora 10.58
În Liga a treia de fotbal, seria a cincea, SR Brașov pornește într-o misiune extrem de dificilă, salvarea de la retrogradare.

De pe ultimul loc, galben-negrii deschid etapa cu numărul 16, prima din acest an, în deplasare cu Sepsi OSK Sf Gheorghe 2, vineri, 8 martie, de la ora 15.00.

Brașovenii au avut o iarnă plină în care au făcut schimbări importante la nivelul băncii tehnice, dar și în lotul de jucători.

Partida din Covasna înseamnă debutul pe bancă pentru Rareș Forika, tânărul tehnician brașovean având multă încredere în elevii săi după o lungă perioadă de pregătire.

„Pornim la un nou drum, din punctul meu de vedere, cu mari speranțe și multă determinare de a face treabă, de a scoate echipa de acolo de unde este. Mergem cu încredere în forțele proprii, mergem acolo ca să câștigăm. Pentru noi orice punct este important, dar cele mai importante sunt cele trei puncte și vrem să le câștigăm”, a spus Rareș Forika.

Carlo Danciu, Adrian Stoian, George Todoran, Dragoș Sandu, Raul Băilă, Robert Burcea sau Brian Lemac sunt principalele achiziții ale celor de la SR Brașov, care l-au numit și pe Horia Popa în funcția de manager al clubului.

În clasamentul seriei, echipa brașoveană ocupă ultimul loc cu doar 4 puncte acumulate în 15 etape, la 7 puncte în spatele celor de la Ciucaș Tărlungeni și Viitorul Curița, primele formații situate deasupra sa.
Adrian Susanu