Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rareș Forika, victorie la debut

Publicat: vineri, 8 Martie 2024 , ora 22.11
Cu Rareș Forika la debut pe bancă celor de la SR Brașov, galben-negrii au câștigat primul meci oficial din acest an, 1-0, în deplasare, cu Sepsi OSK Sf Gheorghe 2. 

Golul victoriei brașovenilor a fost reușit de Eduard Rența în repriza secundă, după o lovitură de colț. SR Brașov a reușit astfel a doua victorie din acest sezon și a ajuns la 7 puncte. Echipa fanilor brașoveni rămâne însă pe ultimul loc în seria a cincea din liga a treia iar runda viitoare elevii lui Rareș Forika și Ioan Naghi vor juca pe teren propriu cu AFC Câmpulung Muscel. 

A fost primul meci al etapei a 16-a, ce continuă sâmbătă cu partidele Olimpic Zărnești – Cetate Râșnov,  Viitorul Curița – AFC Odorheiu Secuiesc, Kids Tâmpa Brașov Brașov – KSE Târgu Secuiesc și AFC Câmpulung Muscel – Ciucaș Tărlungeni.
Radio România Brașov