Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rezultatele echipelor brașovene în Liga a treia de fotbal, seria a cincea

Publicat: sâmbătă, 9 Martie 2024 , ora 23.21

În Liga a treia de fotbal, seria a cincea, Olimpic Zărnești a terminat la egalitate cu Olimpic Cetate Râșnov, scor 1-1, în derbiul rundei a 16-a, prima din 2024.

Zărneștenii pregătiți de Mihai Stere au deschis scorul prin Bogdan Marinescu, iar râșnovenii eu egalat după reușita lui Dan Lupan.

În alt meci al etapei, Kids Tâmpa Brașov a trecut pe teren propriu cu 1-0 de KSE Tg Secuiesc. Golul brasovenilor a fost marcat de Goșman în minutul 28.

La debutul lui Liviu Nicolae pe banca celor de la Ciucaș Tărlungeni, brașovenii au pierdut cu 7-1 pe terenul celor de la AFC Câmpulung Muscel. Golul brașovenilor a fost marcat de Laurențiu Galborcea. Cu acest succes, argeșenii au trecut pe primul loc în serie, în fața celor de Olimpic Zărnești și Cetate Râșnov.

Locul 4, ultimul ce permite accesul în play-off este ocupat de Kids Tâmpa, elevii lui Liviu Negoiță au urcat pe locul 4 după ce Odorheiu Secuiesc a pierdut surprinzător meciul cu Viitorul Curița.

Adrian Susanu