Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Situație dificilă la echipa de handbal feminin Corona Brașov

Publicat: luni, 11 Martie 2024 , ora 10.13
Situație dificilă la echipa de handbal feminin Corona Brașov. Formația din Brașov are parte de un final de sezon complicat, jocul fetelor pregătite Iulian Stamate și Mihaela Seifer fiind mult sub așteptări.

Brașovencele sunt pe loc de baraj în acest moment în Liga Florilor, locul 11, cu 17 puncte, și vin după două înfrângeri cu puține momente de joc de calitate.

„Ideea este că fetele noastre trebuie să se gândească fiecare la ce are de făcut și la cum trebuie să își facă această meserie. Sunt foarte multe lucruri de spus, nu vreau să le spun acum și aici, dar urmează o perioadă grea pentru noi, care trebuie tratată total diferit, nu ca meciul de astăzi sau ca cel de la Târgu Jiu”, a spus  antrenorul Iulian Stamate.

Brașovencele sunt la 4 puncte de primul loc direct retrogradabil, ocupat de CS Mioveni, iar cele două echipe se vor întâlni la Brașov peste două etape, după ce în acest weekend Corona va evolua în deplasare contra celor de la Gloria Buzău.
Adrian Susanu