Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Volei feminin: Corona - CSU Târgu Mureș, sâmbătă, în Sala Sporturilor

Publicat: vineri, 8 Martie 2024 , ora 8.28

Echipa feminină de volei Corona Brașov va juca sâmbătă, acasă, urmând să se dueleze cu CSU Medicina Târgu Mureș, formație din subsolul clasamentului Diviziei A1 și care nu mai poate evita participarea în play-out. 

Corona Brașov este, deja, calificată în prima fază a play-off-ului, ocupând locul 8, cu două meciuri înaintea finalizării sezonului regulat. Chiar dacă duelul nu are miză pentru niciuna dintre echipe, Corona vrea să se impună, după cum a precizat antrenorul Ciprian Dârnescu:

Chiar dacă echipa din Târgu Mureș este sub noi în clasament, nu este o formație rea, este o grupare cu un joc solid, care a demonstrat, în ultimele 4-5 etape, că poate să se lupte cu echipele din frunte. Ne pregătim pentru pentru meciul ăsta. Ne dorim foarte mult să încheiem sezonul regulat acasă cu o victorie, dacă se poate, de trei puncte. Vom face tot ce depinde de noi și să putem aborda playoff-ul cu un moral ridicat”.

Meciul Corona – Tg. Mureș, din etapa a 21-a Diviziei A1 de volei feminin, se va disputa sâmbătă, în Sala Sporturilor, de la ora 14.00.

Dorin DUȘA