Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Volei masculin - Laurențiu Lică, antrenor Corona Brașov: "Ne dorim enorm victoria cu Dinamo"

Publicat: joi, 7 Martie 2024 , ora 19.05

Echipa masculină de volei Corona Brașov își încheie meciurile de acasă, din sezonul regulat, sâmbătă, când va primi replica echipei Dinamo București.

Pentru a ocupa unul din primele două locuri în clasamentul acestei faze a campionatului Diviziei A1, echipa Brașovului trebuie să câștige ultimele două partide. Dinamo, care a fost eliminată recent din semifinalele Cupei României, vine la Brașov cu dorința de a se revanșa în campionat.

Antrenorul Coronei Brașov, Laurențiu Lică, ne-a declarat:

Mai sunt două etape, după care se va stabili exact ordinea finală înainte de începerea playoff-ului. Sâmbătă, Dinamo vine cu orgoliu rănit clar, fără discuție. Ne dorim foarte mult victoria. Va fi un meci extrem de încrâncenat. Chiar dacă Dinamo n-a făcut un meci extraordinar în semifinala Cupei României, a prestat un volei bun. Vrem foarte mult să câștigăm, fără discuție. Suntem la mâna noastră și îmi doresc ca băieții să răspundă pozitiv”.

Partida Corona Brașov – Dinamo, din penultima etapă a sezonului regulat al Diviziei A1, este programată sâmbătă, în Sala Sporturilor, de la ora 16.30.

Dorin DUȘA