ACUM:
6.00
Agenda Zilei

Înapoi la: pagina principală

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Știri din sport

Daniel Niculae, audiat într-un dosar într-un dosar deschis pentru constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Președintele clubului de fotbal Rapid București, Daniel Niculae, a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în această dimineață.
Simona Halep, primul antrenament la Miami
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Simona Halep se pregătește intens pentru primul turneu la care ia parte, după 18 luni de suspendare, turneul Miami Open, care se va desfășura în perioada 19-31 martie. Ea s-a antrenat pe terenul central al complexului care va găzdui turneul.

BASCHET: U-BT Cluj-Napoca a ratat calificarea în semifinalele EuroCup
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Campioana României la baschet masculin, U-BT Cluj-Napoca, a fost învinsă, miercuri seara, pe teren propriu, în fața a 10.000 de fani, de britanicii de la London Lions, scor 91-79.
Atletico Madrid a eliminat-o dramatic pe Inter Milano
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Atletico Madrid, cu Horațiu Moldovan rămas pe bancă tot meciul, s-a calificat, miercuri seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, trecând dramatic, în optimi, de Inter Milano, în urma loviturilor de departajare.
HOCHEI: Corona a restabilit egalitatea, la general, în sferturile de finală din Erste Liga
Publicat: joi, 14 Martie 2024
Corona Brașov a restabilit egalitatea în sfertul de finală contra celor de la DVTK Miskolc, din cadrul Erste Liga. Brașovenii s-au impus cu 4 la 1 în meciul 4, iar scorul la general este acum 2 la 2.
Corona Brașov, depășită în clasament de Arcada Galați
Publicat: miercuri, 13 Martie 2024
Arcada Galați a învins ieri, în deplasare, cu 3-0, SCM Zalău, într-un meci restanță din etapa a 12-a a Diviziei A 1 de volei masculin. 

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Charleston
Publicat: miercuri, 13 Martie 2024
Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Charleston, în Carolina de Sud.  
FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Publicat: miercuri, 13 Martie 2024
FC Barcelona a învins, marți seară, pe teren propriu, gruparea italiană Napoli, scor 3-1, și s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
CSU Sibiu, victorie în meciul cu Dinamo București
Publicat: marți, 12 Martie 2024
În Liga Națională de baschet masculin, grupa de elită, unde evoluează și Corona Brașov, aseară s-a disputant un meci important, CSU Sibiu trecând acasă de Dinamo București, scor 77-66. 

Nicoleta Dincă s-a retras din naționala de handbal feminin
Publicat: marți, 12 Martie 2024
Fostă jucătoare la Corona Brașov, Nicoleta Dincă s-a retras din naționala de handbal feminin a României. Dincă, în vârstă de 35 de ani este legitimată în prezent la Gloria Bistrița, iar de-a lungul timpului a bifat 33 de selecții la naționala României, pentru care a marcat de 37 de ori. 

Arsenal-Porto și Barcelona-Napoli, meciurile zilei în Liga Campionilor
Publicat: marți, 12 Martie 2024
Arsenal-Porto și Barcelona-Napoli sunt meciurile zilei în Liga Campionilor. Cele două confruntări, care vor avea loc la ora 22.00, vor decide formațiile calificate în sferturile de finală.
CSM Constanța a câștigat Cupa României
Publicat: marți, 12 Martie 2024
Echipa de baschet feminin CSM Constanța a câștigat în premieră, la Sfântu Gheorghe, Cupa României, după o finală contra celor de la CSM Târgoviște, scor 94-83. 

Brașoveanul Florin Stângă asigură interimatul la Petrolul
Publicat: marți, 12 Martie 2024
Brașoveanul Florin Stângă asigură interimatul pe bancă celor de la Petrolul Ploiești. Rămași fără antrenor principal după demiterea lui Florin Pârvu, prahovenii l-au avut la antrenamente pe Florin Stângă, fostul secund a lui Pârvu, la ședința desfășurată pe stadionul Ilie Oană. 

Simona Halep a plecat spre Miami
Publicat: luni, 11 Martie 2024
După micșorarea drastică a suspendării de către TAS, Simona Halep a plecat astăzi spre Miami, pentru turneul dotat cu premii totale în valoare de peste 8 milioane de dolari.

Rapid București a trecut clar de FCSB
Publicat: duminică, 10 Martie 2024

Rapid București a trecut clar de FCSB cu scorul de 4-0, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a 30-a a Superligii de fotbal, ultima a sezonului regulat.


Noutăți pentru 2024 din Formula 1
Publicat: duminică, 10 Martie 2024

Formula 1 din 2024 a programat, pe circuitul de la Jeddah, cursa de 50 de tururi, măsurând 6.174 de kilometri, contând pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite.


Fără românce la Indian Wells
Publicat: duminică, 10 Martie 2024
România nu mai are reprezentante pe tabloul principal al turneului de tenis de la Indian Wells.
Rezultatele din ultima etapă a sezonului regulat al Superligii
Publicat: sâmbătă, 9 Martie 2024
Sepsi Sf Gheorghe și Farul Constanța sunt ultimele două echipe care și-au asigurat locurile în play-off-ul Superligii după rezultatele din ultima etapă a sezonului regulat.
5 meciuri din SuperLiga de fotbal au fost programate astăzi, de la aceeași oră
Publicat: vineri, 8 Martie 2024
În etapa a 30-a din SuperLiga de fotbal se vor disputa, în această seară, cinci partide, toate de la ora 20.00.
Simona Halep: „O să fac tot ce pot ca să evoluez la Jocurile Olimpice”
Publicat: joi, 7 Martie 2024
Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, brașoveanul Mihai Covaliu, a declarat  că ar fi un vis împlinit ca jucătoarea de tenis Simona Halep să participe la Jocurile Olimpice de la Paris și să câștige o medalie. 

Manchester City și Real Madrid s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor la fotbal
Publicat: joi, 7 Martie 2024
Deținătoarea trofeului Ligii Campionilor la fotbal, Manchester City, a învins, miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea daneză FC Copenhaga
Turneul de la Indian Wells debutează astăzi
Publicat: miercuri, 6 Martie 2024
Turneul de la Indian Wells debutează astăzi, urmând să ofere premii totale de 19 milioane de dolari. Turneul își schimbă, de asemenea, programul și va avea prima zi cu toate sferturile de finală la 14 martie, când se vor juca toate cele opt meciuri din această fază. 

Încă o șansă
Publicat: miercuri, 6 Martie 2024
Suporterii români care vor să achiziționeze bilete la Euro 2024 au o nouă șansă prin intermediul platformei de revânzare, pe care UEFA o pune la dispoziția fanilor în această perioadă. 

„Tricolorele”, în grupă cu Bulgaria, Kazahstan și Armenia, în preliminariile Euro 2025
Publicat: miercuri, 6 Martie 2024
Naționala feminină de fotbal a României a fost repartizată în Grupa C4 a preliminariilor Campionatului European din 2025 găzduit de Elveția 

Primul turneu important la care poate participa Simona Halep, după reducerea suspendării
Publicat: miercuri, 6 Martie 2024
Jucătoarea de tenis Simona Halep poate reveni în orice moment pe teren după ce suspendare dictată de ITIA anul trecut a fost redusă drastic de TAS, de la 4 ani, la 9 luni. 
PSG și Bayern s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor la fotbal
Publicat: miercuri, 6 Martie 2024
Paris Saint-Germain și Bayern Munchen s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, trecând, în optimi, de Real Sociedad, respectiv Lazio Roma. 
Veste uriașă pentru Simona Halep
Publicat: marți, 5 Martie 2024
Simona Halep, fost număr 1 mondial, va putea reveni în competiții, suspendarea sa fiind redusă de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la patru ani la nouă luni. 

Revine Liga Campionilor
Publicat: marți, 5 Martie 2024
Liga Campionilorla fotbal revine în această săptămână cu returul optimilor de finală, cu meciuri programate marți și miercuri. 

Sorana Cîrstea, direct în turul secund la Indian Wells
Publicat: marți, 5 Martie 2024
Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea va beneficia de un prim tur liber la Indian Wells,  competiția de categorie WTA 1000 ce are loc între 6 și 17 martie. 

Max Verstappen, victorie fără emoții
Publicat: duminică, 3 Martie 2024
Max Verstappen (Red Bull) a câștigat fără emoții prima cursă a sezonului din Formula 1, Marele Premiu al Bahrainului, după ce a plecat din pole position, pe circuitul de la Sakhir.