ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Alți peste 100 de elevi, în vizită la Radio România Brașov FM

Publicat: miercuri, 25 Octombrie 2023 , ora 18.28
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Miercuri, alți peste 100 de vizitatori au trecut pragul Radio România Brașov FM!

De la Clasa Pregătitoare și până la liceeni, toți au avut curiozitatea să ne cunoască mai bine și să afle detalii despre munca oamenilor de radio.

Cei care au deschis ziua de vizitare au fost prichindeii la Clasa Pregătitoare "Românașii" de la Școala Gimnazială nr. 9 Brașov. Aceștia au fost chiar invitații în direct ai lui Ștefan Cojocaru, la matinalul "Bună dimineața, Transilvania!".

Nici cei din Clasa I "Micii Cercetași" de la aceeași școală gimnazială din cartierul Noua nu s-au lăsat mai prejos și au experimentat rolul de reporter radiofonic, învățând să ia interviuri telefonice colegilor.

Și pentru că au prins repede experiență, Micii Cercetași abia au așteptat să intre și în direct pe frecvența mereu la înălțime 93,3, unde au stat de vorbă cu Adina Milea la Pulsul Zilei.

Tot de magia radioului au fost cuceriți și elevii Clasei a V-a B, de la Liceul Teoretic George Moroianu din Săcele. Ziua de vizitare în cadrul programului Școala Altfel a fost încheiată de liceenii clasei a X-a la profilul "Tehnician operator procesare text-imagine" în cadrul Colegiului Tehnic de Transporturi, unitate de învățământcare are și un radio intern.



Bianca Bucă