Știri din politică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Alianța USR-Plus își alege candidații pentru alegerile locale

Publicat: vineri, 7 Februarie 2020 , ora 18.26
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Europarlamentarul USR- Plus, Dacian Cioloș a declarat la Brașov că alianța din care face parte va avea candidați comuni la alegerile locale dar nu a vrut să vehiculeze nici un nume de candidat pentru Primăria Brașov.

Acesta a spus că în interiorul alianței are loc un proces democratic și transparent pentru desemnarea celor mai buni candidați.

Este așteptat ca până la sfârșitul acestei luni să aflăm candidații alianței pentru alegerile locale.

Întrebat de alegerea primarilor în două tururi Dacian Cioloș a răspuns: "Șansele s-au redus mult prin faptul că această angajare a răspunderii care a fost făcută pe ultima sută a fost făcută și ca să provoace cumva căderea Guvernului. Alegerile locale în două tururi, în acest stadiu, au fost sacrificate, practic, pentru declanșarea procedurii de alegeri anticipate. Dacă vom avea alegeri anticipate, în foarte mare măsură nu vom putea avea acuma alegeri în două tururi pentru că nu văd cum și cine să poată lua această decizie."

Dacian Cioloș a mai declarat că alianța USR -Plus va propune candidați cu ofertă politică pentru toate categoriile de oameni din toate regiunile.

Nucu Jalea