Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bulz Brotherz lanseză primul album, la Brașov

Publicat: miercuri, 19 Aprilie 2023 , ora 13.08
Sursa foto: Bulz Brotherz
Sursa foto: Bulz Brotherz

Bulz Brotherz lanseză primul album, la Brașov. "Toate Cele Bune - Vol. 1", este albumul lor de debut și este compus în mare parte din teme muzicale cunoscute și versuri împrumutate.

Compoziții celebre sunt reinterpretate cu un sound fresh și de actualitate, printr-un șir lung de stiluri diferite, de la rock, la blues, la bossa nova și surf rock.

Albumul poate fi ascultat în întregime pe Youtube , iar materialul reprezintă prima parte din colecția de piese înregistrate de la formarea band-ului în 2015.

Bulz Broatherz cânta mash-up de piese cunoscute, cum ar fi între Maria Tănase și Phoenix, Liviu Vasilică în stil rock'n'roll, și cântece lăutărești în stil bossa nova. Cu aceeași formulă încă de la înființare, cei trei "frați": Mihnea Tencariu - voce și bas, Bogdan "Bughy" Ioniță - chitară și Cosmin Haraga - tobe sunt cunoscuți pentru abordarea muzicală inedită.

Concertul de lanasare a albumului va avea loc vineri, 28 aprilie 2023, de la ora 20:00, la Aftăr Hours, iar biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro. Prețul unui bilet este de 40 lei.

"Vă puteți aștepta la un show exploziv în cel mai rock'n'roll sens al cuvântului. Nu neapărat să placă la toată lumea, dar ceva care să te scoată din ale tale la final de săptămână pentru cel puțin o oră, sau poate chiar un pic mai mult", au transmis cei de la Bulz Brotherz.

După lansarea albumului, cei prezenți vor putea lua parte la un after party cu Homeboy LDJ până dimineață.

Radio România Brașov FM este partener media. 

Bianca Bucă